Báta milyen hely?

Figyelt kérdés
Szeretnék Gemenc környékén vásárolni egy ingatlant, és ott elég olcsóak vannak. Igazából nyaralónak szeretném, hogy átjárjak a Gemenci erdőbe fotózni. Mennyire van elorkosodva?
2023. márc. 30. 11:59
 1/3 anonim válasza:
Nagyon szép kicsi zsák falu.Anyukám sokáig ott lakott elég sűrűn voltunk ott. Kedves emberek a lakói,elég sok az etnikum, de nincs velük baj.
2023. ápr. 5. 07:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Ettől féltem. Milyen az arányuk? Inkább fiatalabbak? Vagy idősebbek? Mennyibe kerül ott egy pince? Igazából egy ilyesmit szeretnék venni, hétvégi háznak, valami jobb állapotút, amibe csak néha egy hétvégére lemegyek.
2023. ápr. 5. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:

De pl tárolnék ott kicsit értékesebb dolgot is. Vagy ha lemegyek, akkor az autó amit használok az nem fog eltűnni másnapra? Vagy amíg nem vagyok ott, hanem amíg egész nap gemencben kirándulok? Mondjuk egyébként nem csak a romák miatt parázok emiatt. A falu ahol nagyapám lakott 20 évig, és ismert mindenkit, mindenki előre köszönt neki, és van legalább 10 15 gazda többszáz vagy egyenesen milliárdos értékű földterülettel, ahol rengeteg az eus támogatás, még itt is, amikor költözött el onnan, képesek voltak tőle lopni. Sose tudtuk meg, hogy ki volt. A ház oldalán volt a falon egy rész, ahova egy kis szobrot be lehetett állítani... Képesek voltak felmászni egy létrával, és levenni elvinni. Meg a pince körül is amikor tettünk vettük, és egy fél órára otthagytunk egy két dolgot, mire visszaértünk nyoma veszett. Gondolj ilyenekre, hogy lapát és 50 éves talicska... Egy darab roma nincs ebben a faluban. Jó tudom, rasszista vagyok, hogy emiatt bátát rosszabbnak képzelem, de azért akiben ez nem merül fel, az hazudik... Bár lehrt tévedek, elfogadom, ha emiatt rossz vagyok. Rendben. Nem erre vagyok kíváncsi. Bűnözés szempontjából milyen a hely.

Meg hát, mennyibe kerül ott vagy környező falvakban egy ilyen kis pince/présház úgy körülbelül. Láttam egy hirdetést jófogáson, közel kétmillióért, de azt sokallom, mert abban a faluban, ahol nagyapám lakik, ott ennyi az én pincém :D

2023. ápr. 5. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!