Berhida milyen hely? Veszprém megyében keresek családi házat, és ott szokatlanul olcsók.
Berhidai vagyok. Én is eladasra kínálom majd nyáron a házam.
De nem azért, mert berhida rossz hely, hanem más okból. Egyébként a sok roma ellenére biztonságos helynek mondhatom.
Bár a szomszedjukba azért nem költöznek.
Van minden ATM, boltok, de ami itt nincs az van Várpalotan vagy Veszprémben, ezek közel vannak, ahogy Székesfehérvár is. Most már lett gls es Foxpost automata is kihelyezve.Remelem tudtam segiteni!
Én ugyan nem laktam Berhidán, de a volt párom onnan származott. Ünnepek környékén szoktam látogatóban ott járni, de amit tapasztaltam / mesélt 1. sok a cigány; 2. messze van minden...Ha egy normális bevásárlást szeretnél megejteni, akkor ~ 25 perc Veszprém ; 35-40 perc Székesfehérvár.
Közben ránéztem Berhida népességére, ~ 10% roma, 2% román. Ez brutál magas..az átlag Mo.-n 3-4% nemzetiségi/ település...
7-es
Szerintem hamarabb fent lehet lenni Fehérváron, nekem Ősiből 20p.
De a jó fekvése ellenére nem ajánlanám senkinek hogy Berhidára költözzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!