Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Erdemes lenne megvasarolnom...

Erdemes lenne megvasarolnom ezt az ingatlant?

Figyelt kérdés

Bajatol 25km-re talaltam egy tanyat, szamomra kedvezo aron. Egy kisebb varostol 4km-re talalhato, a folduton meg 3 tanya talalhato 200-300meterre, szoval nem egy elhagyatott erdokozepi ingatlan.

60m2, valyog falazatu, alapozas nelkul, viszont szarazak a falak, homokos talaj van alatta. Folyamatosan karbantartva, nehany mellekepulettel ellatva. Villany van, viz a haz elott, 3000m2 telekkel, ami szerintem ellathato, maximum kesobbiekben befasitanam.

Eleg jo fizetest igertek, alberletet egyatalan nem szeretnek, sosem voltam hive, sajnos Bajan nem talaltam ennyi penzert egy kisebb hazat sem.

Megerne megvenni allando lakhatasra? Mennyire ertekallo egy ilyen tipusu ingatlan?

2023. márc. 22. 20:11
 1/6 anonim válasza:
51%
értékállónak úgy gondolom hogy értékálló. beszélj le egy időpontot az eladóval és menny el megnézni
2023. márc. 22. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom Bácsalmás vagy Mélykút környékén lenne az a tanya. Mélykút elég putri környék rengeteg a nem nap barnított. Bácsalmás kicsit jobb.

Migránsok most átszoktak az Ásotthalmi szakaszra de fél éve nagyon gyakori volt Bácsalmás környékén. Az egész délalföld egyre jobban kezd kihalni, Baja is szórakozási lehetőséget terén nagyon gyatra. Ezért szerintem nagyon olcsón ha hozzájutsz esetleg, de eladni nehéz lesz mert a környékről csak mennek el az emberek.

Egyébként azzal is számolj, hogy napi 1 óra lenne az oda-vissza út, és a terület karbantartása is rengeteg időt vesz igénybe. Esetleg Érsekcsanád jobb környék lenne ha van esetleg árban megfelelő ingatlan.

2023. márc. 22. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat, ment a zold pipa!😊 2# Mi az indok a kihalasnak?
2023. márc. 22. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Baja környéki közvetlen településekre még azt mondanám, hogy "értéktartók", ennél kijjebb sajnos nem gondolom. Bajáról származom, a fiatalok többsége a környékről minimum Bajára, illetve a közvetlen közeli kistelepülésekre költözik, de inkább sokkal távolabb (Pécs, Szeged, Kecskemét, Budapest). Élhetetlen. Kevés a munkahely, kevés a fizetés. Ha meg is csíp az ember valami jót, onnan továbblépni nagyon nehéz, ha a helyzet úgy hozza, mert egyszerűen nincs már. Vagy híred megy, ellehetetlenítek, stb. Sokan élnek úgy ott, hogy anyuka és a gyerekek helyben, apuka pedig valami nagyvárosban, vagy külföldön. Ilyen formán nem választanék Bajától 25 km-re egy tanyát, mert most is gombokat ér és eladni sem lesz kinek.
2023. márc. 22. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Én eleve lehúznám ha földúton van. Hogy közlekedsz ha esik az eső? A 3000 m2-es telek nem kicsi, azzal foglalkozni kell bármit ültetsz bele, esetleg parkosítod. Én nem vennék tanyát, max akkor ha betonút mellett lenne.
2023. márc. 23. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vennek valyogot, foleg nem alapozas nelkulit.
2023. máj. 31. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!