Nógrádon (település) megéri 2023-ban családi házat venni?
Pfff Nógrád szerintem baromi szép táj, de...
Van pár munkatársam onnan, a közlekedés jó, de egyébként panaszkodnak, hogy egy lepra az egész.
Én annak idején voltam Tarjánban, hát Borsodhoz képest is lent van.
Maga Nógrád falu semmivel nem rosszabb, mint bármelyik magyar falu, azok minden előnyével és hátrányával és nem több cigánnyal, mint az agyonhájpolt budai oldal falvaiban.
Szomszédos Berkenyével, ami egy cigánymentes sváb falu, irgalmatlanul magas árakkal. (Nekünk itt volt nyaralónk)
Ha én keresnék ezekre a kérdésekre választ, akkor
- átgondolnám, hogy egyáltalán tudnék e falun élni, lesz e biztos munkára lehetőségem kb. 15 km-es körzetben
- bemennék a helyi önkormányzatba és kérnék felvilágosítást az engem érdeklő kérdésekről (közbiztonság, óvoda, iskola, a település jobb és rosszabb része, stb.) Mi egyszer így úsztuk meg, hogy egy eléggé jónak ítélt település legfertőzöttebb észén vegyünk ingatlant.
- nagyon megnézném a választott ingatlan szomszédságát, leginkább még beszélgetnék is velük, mielőtt leteszem a foglalót.
# 4-5
Ez mindenkire igaz, aki vidéken él és jelenleg 8 millió ember él vidéken.
Erre találták ki az ingázást, ami szerencsés esetben nem jelent több időt, mint eljutni Budapest egyik feléből a másikra.
Ezt volt budapesti lakosként mondom, aki napi 2x1,5 órát utazott a szintén budapesti munkahelyére, majd vidékre költözve vonattal 40 perc alatt bent voltam 50 km-ről Budapest centrumába, ahonnan 15 percre volt a munkahelyem.
4:
Nógrád faluba akik kiköltöznek, nagyrészt Budapestre járnak be. Persze, messze van, nem jó dolog onnan bejárni, de sokkal felkapottabb külső agglomerációs települések közül nem egy van, ahonnan ugyanannyi vagy hosszabb idő bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!