Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az akkugyàrak miatt eshetnek...

Az akkugyàrak miatt eshetnek a lakàsàrak Debrecenben? Ki akar ès mer ezekutàn odaköltözni? Mit tapasztaltok? Most nőnek vagy csökkenek a panel ès tègla kèglik àrai?

Figyelt kérdés

2023. febr. 19. 17:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
65%
Debrecenben már a zártkertemet is többször meg akarták venni, pedig soha nem gondolkodtam az eladásán. Az utcánkban (kertvárosi rész) meghirdetnek egy házat, sokszor még fel sem teszik az eladási oldalakra, már elkel. Sokszor még én is csak ámulok meg bámulok, milyen romhalmazokat adnak el Debrecenben 40-50 millióért. Debrecen nagyon vízszegény város, (már gyerekkoromban is az volt) félek tőle, hogy még kevesebb vizünk lesz, ha beindul az akkugyár. Szívem szerint én is költöznék, de már idős vagyok, itt minden a közelben, meg minden ideköt, nem tudom, hol lenne jobb. (Budapestre semmi pénzért nem szeretnék menni, attól félek, az még ennél is rosszabb lenne.) Falura meg cívisként? Kizárt, hogy meg tudnám szokni.
2023. júl. 13. 16:49
 22/33 anonim ***** válasza:
50%

21 - Debrecen nagyon vízszegény város, (már gyerekkoromban is az volt) félek tőle, hogy még kevesebb vizünk lesz, ha beindul az akkugyár."

Debrecenben a háború óta nem volt vízkorlátozás.

És nem is lesz.

Az összes akkugyár nem fogyaszt annyi ivóvizet, mint amennyit a DEKO fogyasztott egy nap alatt, amíg szét nem lopták.

2023. júl. 13. 17:13
 23/33 anonim ***** válasza:
51%
Lehet itt ironizálni, de magyar viszonyok között Debrecen hatalmasat fejlődött az elmúlt években. Én utoljára 3 éve jártam ott egy továbbképzésen - MSC-t ott végeztem - de csak ámultam azon hogy milyen hangulatos és szép lett, mennyire pezsgő volt a nyári éjszaka Debrecenben. Az akkumulátor gyár körüli politikai vita majd elmúlik, mint minden ilyen esetben. Nem emlékékszem olyan giga beruházásra, ami körül ne lángolt volna fel ugyanez, tök mindegy melyik oldalon, de az érvek mindig ugyanazok. Aztán a vita elül, és aki éppen kormányon van az átvágja a megnyitón a szalagot. Mégis hogyan kellene fejlődni egy településnek ipar nélkül?
2023. júl. 18. 00:03
 24/33 anonim ***** válasza:
36%

Sajnos a magyar ember nem tudja felfogni, hogy a debreceni új munkahelyeken csupán a munkaerejét fizetik meg valamennyire.

Az egészségét viszont nem.

Azt ingyenesen és saját szabad akaratából kockáztatja. No meg egyúttal a családjáét is.

Persze nem kötelező megérni a nyugdíjkorhatárt sem...

2023. júl. 18. 16:56
 25/33 anonim ***** válasza:
Szerencsére Debrecenben katódgyár is létesül, ami sokkal veszélyesebb munkakörülményeket és durvább környezetszennyezést tud felmutatni mint egy akksigyár, pedig az se kutya.
2023. júl. 18. 21:22
 26/33 anonim ***** válasza:
53%

Ezek után merje azt állítani bárki is, hogy a fi.esz csak az ellenzéki városokkal b.szik ki.

:))

2023. júl. 19. 10:34
 27/33 anonim ***** válasza:
6%
Tök mindegy, ki mit akar, ha orbán Debrecenben akkugyárat akar, akkugyár lesz. Punktum! A Debreceniek (mármint a mostanában 30 évtől betelepültek meg megérdemlik. A cívisek meg úgyis kihalnak hamarosan, csak ők akarták a régi, zöld, virágos, élhető városukat. Kihalnak, a leszármazóik meg elvándorolnak. És végre, olyan lesz a város, amilyennek a betelepültek akarják. (Megjegyzem, Kósa apja egy csodálatos ember volt, nem valószínű, hogy támogatná városa tönkretételét.)
2023. júl. 19. 12:51
 28/33 anonim ***** válasza:
65%

Az angolok nyertek a spanyolokkal szemben!

[link]

2023. júl. 25. 08:34
 29/33 anonim ***** válasza:

És, hogy mennyire korrektek ezek a beruházások a mi adónkból:

[link]

2023. júl. 25. 09:57
 30/33 anonim ***** válasza:
55%

A kormány újabb bejelentése szerint januártól már korlátozva lesz a havi vízkvóta és felette csak emelt áron lehet majd vizet vételezni.

Akkor is így lesz, ha lepontoztok.

2023. júl. 25. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!