Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek 3 év múlva mennyir...

Szerintetek 3 év múlva mennyire változik meg az ingatlan értéke?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Melyik ingatlané?

Nem mindegy hogy Tarnaméra, vagy Rózsadomb.

2023. febr. 15. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha felújítják nő, ha rádől egy fa csökken...
2023. febr. 15. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Amíg nem dől be az ingatlan lufi, addig nőni fog, vagy csak egy időszakos csökkenés lesz és utána újra nő. Nyugathoz közelítünk árakban, de fizetésileg kelethez.
2023. febr. 15. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Csökken felére, vagy harmadára.
2023. febr. 16. 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Licitálni fognak az eladók, hogy ki fizessen többet a vevőnek hogy odaadhassa neki az ingatlanját... :D
2023. febr. 16. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét ingatlantól függetlenül mondom, hogy ha tippelnem kellene én az árakban egy 15 % korrekciót látok, ami azért jelentős, de felére leesés dologtól messze van.

Mondjuk 3-5 % csökkenésnél tartunk elvileg most szóval lehet, hogy bejön a tippem a 15%-al. Majd kiderül.

2023. febr. 16. 20:37
 7/9 anonim válasza:

Hu hát a babaváró állítólag 2024-ig van, ha nem hosszabbítják meg.

Ha tényleg eltűnik akkor nyilván esni fognak az ingatlanárak. Főleg, ha a többi családtámogatási hitel is kivezetésre kerül.

Tippre a babaváró 10 milliójával csökken majd az ingatlanérték.

Én nagy % csökkenéseket várok úgy 2025 felére, 2026ra. Mondjuk egy 30-50%-t, de ehhez kell a babaváró eltörlése!

2023. márc. 19. 08:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha eltörlik, lesz helyette más, ne aggódj.
2023. márc. 19. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem mìg a premium magyar állampapír idén 16 % ot fizet, és az idei infláció (ami eddig elég magas) után fizet jövőre ìgy ebben a 2 evben sztem sok befektetési penz inkább ott köt majd ki. Plusz a hitel kamatok is az egekben. Szoval sztem ebben a 2 évben lassú csokkenes lesz inkább, mint ahogy eddig 3 - 6 % koruli csokkenes mar elvileg már meg is történt. Aztán kitudja, barmi lehet ilyen piacon, jobb ha mindenki magára hallgat.
2023. márc. 19. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!