Körmend vagy Nagykanizsa a jobb választás lakásvásárlás és munka szempontjából?
Jelenleg Sárváron dologzom egy szociális intézményben,diplomásként szociális munkatársként. Albérletben élek. Szeretnék egy saját lakást, hogy ne a semmibe fizessek havonta, viszont Sárváron és Szombathelyen nagyon magasan a lakásárak a fizetésemhez képest... 4 éve dolgozok még csak.
Nézegettem Körmenden és Nagykanizsán is olcsóbbak a lakások. Viszont egyiket sem ismerem nagyon, milyen városok,milyenek az emberek ott, egyáltalán lenne lehetőségem elhelyezkedni????
Nagykanizsa haldokló város.
Oda ne menjetek.
Körmendről ellenben több jót hallottam, pedig azt hinné az ember, hogy eldugott.
Körmend a jobb,és még a közelben van Szentgotthárd, Szombathely, Zalaegerszeg, Ausztria bejárás szempontjából.
Nagykanizsa inkább kisváros, így nem sok lehetőség van.
Nagykanizsán régen voltam, de egyáltalán nem kis város. Fél rokonságom ott lakott/ lakik.
Megyei jogú város. Sokáig rivalizált is Zalaegerszeggel, még a megyeszékhely státuszért is.
Utóbbi évtizedekben lett egy nagy 0 város. Elsősorban a munkahelyeinek elvesztése miatt. De attól még nem kisváros. Igaz, lassan a népessége annyi lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!