Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van lehetőség úgy megvenni...

Van lehetőség úgy megvenni egy lakást biztonsággal hogy személyesen nem nézem meg hanem csak egy megbizottam intézkedik? Úgy értem vannak olyan cégek akik erre szakosodtak és nem kell attól tartani hogy visszaélnek a helyzettel s azt próbálják

Figyelt kérdés
Ramsozni ami senkinek se kellett?
2023. jan. 31. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Haverom öccse USA-ból vett így házat idehaza, szóval igen, lehet. Hogy biztonsággal-e? Az persze attól függ, kiben bízol meg.
2023. jan. 31. 17:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem van e olyan cég amiben lehet bízni vagy ez hogy megy?
2023. jan. 31. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Videókat tudnak küldeni a lakásról, szóval még akár működhet is.

Az adás vételre úgyis haza kell jönnöd, bár az is megoldható.

Ennyire fontos ember vagy? 😀

2023. jan. 31. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Én úgy csinálnám, hogy miután kinéztem a kecót megbíznék egy műszaki szakértőt aki elmenne és alaposan átnézné. Ha tetszik amit mond én csak akkor venném fel a kapcsolatot az eladóval. Ha megbeszéltük a vételárat akkor meg egy erre szakosodott ügyvéd elintézi a többit. Ezekhez nem kell személyesen ott lenni. Amit viszont ezek nem tesznek meg és nagyon fontos az a "környezettanulmány". Szomszédság, környék stb. Az már lutri, ha nincs valaki, aki alaposan körbeszimatolna, akár egy-két napot is rászánva.
2023. jan. 31. 17:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Olyan nincs aki kornyzettanulmanyt is tesz? Mert ez lenne a lényeg. Videón amúgy se látok semmit az felesleges.

Amúgy ép erre kéne ember aki ezeket megnézi és mivel ez a szakmája olyasmit is észrevesz amit én nem vennék eszre

2023. jan. 31. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
20%

A válaszaiból ítélve ugyanolyan hülye vagy mint a kérdésed.

Egy ingatlanost az eladás érdekli, nem az álmaid.

És ha nem tetszik utólag a lakás, akkor bepereled?

Ostoba.

2023. jan. 31. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6: Hol olvastad az "ingatlanos" szót? Ostoba.
2023. jan. 31. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!