Pécsen hol érdemes lakást venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Pécsen keresünk lakást párommal.
Az lenne a kérdésem, hogy melyek azok a környékek, ahol érdemes lakást vásárolni Pécsen, és ahol nem?
Fehérhegyen egész jó áron hírdetnek lakásokat, problémás a környék?
Nagyon köszönöm a segítséget!:)
2023. jan. 29. 23:49
1/8 anonim válasza:
A 66-os főút mentén aránylag kieső és zajos helyen, véleményes műszaki állapotú valódi szocreál lakótelepi házban valóban indokolt lehet az olcsóság, aztán hogy milyen a szomszédság, arra nincs tippem.
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok képben a lakásárakkal, ezért csak a környék alapján írom, ha én lakást szeretnék vásárolni és nincs sok pénzem, akkor inkább Kertváros paneles részén néznék körbe. Szocreál lakótelep, sok zölddel, jó bolt ellátottsággal, jó tömegközlekedéssel és persze nyilván jó sok különféle emberrel. Ha több pénzt is bele tudtok feccolni, netán gyerekvállalásban is gondolkodtok, akkor kertkapcsolatos kis társasházi lakásokat néznék. Ledina, Rigóder, Diós, Erzsébettelep. Én ezen a környékan lakom és szeretek itt lakni. Csöndes, nyugodt. A nyugati városrészben talán drágábbak az árak, mert az egyetemek ott vannak és feljebb a Mecsek-oldalban már viszonylag gazdagok élnek. De talán az Angster József úton, Jurisics Miklós úton van pár társasház, némelyik panel, némelyik nem. Talán azok nem olyan drágák.
3/8 anonim válasza:
Fehérhegy az elég vegyes közbiztonság szempontjából. Nem véletlenül ott olcsóbbak a lakások. Talán, ahogy a Budai Vám felé haladunk, úgy egyre jobb a helyzet, de elég nagy a forgalom, poros, zajos. Én biztos nem költöznék oda. Nyilván a pénz nagyon behatárol. Egy ismerősöm, igaz kb. 15 éve pár évig a Buadai Vámnál lévő 10 emeletesekben lakott. Neki nem volt gondja, pedig egyedülálló fiatal hölgyről van szó. De azért nem ez a legnyugodtabb környék Pécsen, az biztos..
4/8 anonim válasza:
2-es, Kertváros nem szocreál. A szocreál az 1950-es évekig dívott, utána már nem ez volt az irányadó, csak a köznyelv keveri a fogalmakat.
5/8 anonim válasza:
4-es való igaz. Tévesen alkalmaztam a szocreál kifejezést.
6/8 anonim válasza:
Fehérhegy, Meszes nem jó környék, arra sok a roma. Én Uránváros, Páfrány utcai egyik 10-esben voltam alberletben, az a környék jó volt.
7/8 anonim válasza:
ott érdemes ahol futja is rá, nem mindegy hogy mennyi a költségvetés!?
8/8 anonim válasza:
Tettye, Gyükés, Kertváros, Uránváros (Ezek már igaz hogy nem pécsi részek de ezek is jók: Keszü, Kökény, Pellérd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!