Van 70 millió forintom. Tudok abból egy 90 m2es normális családi házat építeni?
Attól függ mi a szint ami neked a jót jelenti. Közműves-e a telek stb.
De nagyságrendileg 6-700k/nm nyugodtan számolhatsz, plusz a bútorozás. Ha egy kicsit is értelmes konyhát akarsz, gépesítve már az sem áll meg 2-3 millió alatt, többiről nem is beszélve.
Ha a telek megvan, terveztesd meg a házat, aztán áraztasd be pár vállalkozóval, az lesz a tuti.
Győr környéki vagyok, itt az ekkora jó állapotú családi házak nem 15 millióba kerülnek hanem 80-100 millióba."
Igen, ennyibe kerül. Nem értem, h akkor miért kerdezed. Mi is Győriek voltunk. Tavaly
Koltoztünk új épitesü hazba. 93 nm + terasz. 600 nm telek. Eddig 63-ban van de 70-nél nem áll meg. Tereprendezés, térkö, kert, melléképület, kerités ésatöbbi.
A kivitelezönk Győrzamolyon épit egy 73 nm + duplagarázsos hàzat 88-ért. Öt valasztották, mert ö Volt a "legolcsóbb".
Egy masik győrújfalusi kivitelezö azt mondta még tavaly, ha nincs 90 milliód, neki se állj épitkezni.
Mi ezelött 1 éve 620-ért kaptunk egy világitópaneles, acél bejárati ajtót. Ma már 500 az egyszerü müanyag.
10 vagyok!
Győrtől 11 km! 2022.02 alapozás, Júniusra falak álltak, tetővel. Szeptemberre kivülről kész volt, december első hetében költözés. Karcolja a 4 milliót a konyha gépekkel, járólap 12500 ft/m2, csempe 14000 ft/m2 volt. Rejtett tokos alu redőnyök rovarhálóval, esővíz szikkasztó, nem alap szín a ház, beton cserép tető, tárolós gázkazán, napelem, 1 klíma, szaniterekre és csapokra 750000 ment el. Szóval mindenből minőségi anyagok lettek használva.
A fillérre pontos hasznos m2 ár: bruttó 577.498 FT, de ebbe már benne van a fürdőszoba és wc bútorok, mosógép, szárítógép, étkezőszékek (asztal a régi maradt), még a teljes közművesítést is tartalmazza 3x25A-val.
A telket nem nézem mert mert igen nagy a szórás helytől függően.
Terasz nincs kész, telek romokban. Utóbbi idő függvénye, a terasz meg majd idővel.
A kerítés, udvar, terasz még kb 10 milliót biztos elvisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!