Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlanvásárlásnál találkozot...

Ingatlanvásárlásnál találkozott már valaki ilyennel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A következő a problémám; találtam egy hirdetést, ami felkeltette az érdeklődésem, felhívtam a tulajdonost és meg is beszéltünk egy szombati találkozót. A telefonban azt mondta, hogy átküldi a címet, de nem küldte. Pár órával később írtam neki egy kedves hangvételű sms-t, hogy várom a címet a szombati találkozóhoz és azóta sem válaszolt.

Két dologra tudok gondolni, vagy biztonsági okból nem küldi el, csak péntek este, mert nem akarja, hogy előbb odamenjünk körülnézni vagy arra számít, hogy esetleg addig kap egy jó ajánlatot és addig nem adja ki a címet.

Nem akarok ismét ráírni vagy felhívni, mert nem akarom, hogy zaklatásnak tűnjön.

Elég régóta keresünk házat, de ilyesmivel még nem találkoztam, így csak találgatok, mi lehet?

2023. jan. 12. 09:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Legyél rámenős, kérj időpontot az előttetek jövő előtt.

Ingatlan vásárlásnál nincs udvariasság, erősebb kutya b.szik alapon.

2023. jan. 12. 15:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt az a kérdés mennyire tetszik Nektek a lakás. Ha igen, kivárod mit ír. Ha szombatra beszéltétek meg és péntek este ír az még nincs későn. Próbáld az eladó oldaláról nézni, nem akarja azt,hogy odamenjenek agitálni, ígérgetni ha már nem aktuális.

Hiába,hogy az eladónak érdeke eladni, de manapság az igazán jó állapotban, jó helyen lévő lakás, megfelelő árban, ritka, tehát az ilyen lakások tulajdonosai nyeregben vannak....

2023. jan. 12. 16:05
 13/21 NTBS ***** válasza:
43%
Nem találkoztam. Várj és közben lehet keresgélni.
2023. jan. 12. 16:25
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, végül felhívott az eladó és megkaptam a címet a házhoz 😊
2023. jan. 12. 20:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, sok sikert!!
2023. jan. 13. 11:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Hogy tetszett a ház? Megveszitek?
2023. jan. 16. 10:33
 17/21 A kérdező kommentje:
A ház nagyon tetszett, jó helyen is volt, de nagyon elvette a kedvünket a szomszéd ház, gondolom, nem kell leírnom, hogy kik laknak benne. Az pedig már bőven árulkodó, hogy körülöttük mindegyik ház eladó 🙄
2023. jan. 17. 09:26
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Oh de sajnálom... mi is néztünk már ki ilyen házat, elmentünk megnézni, láttuk a szomszédságot, hát nem...
2023. jan. 17. 09:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor házakat néztem a környékén szoktam sétálgatni "csúcsidőben", és figyeltem a zajokat, szagokat
2023. jan. 17. 09:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen, mi is így szoktuk, rendesen körbejárjuk a környező utcákat és rengeteget olvasunk a környékről a neten.
2023. jan. 18. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!