Érdemes venni Nagyváradon lakást?
Figyelt kérdés
Fele, negyedannyiba kerülnek a lakások Nagyváradon. Szerintetek megérné ott venni egy lakást mondjuk kiadni vagy netán lakni ?.2023. jan. 5. 17:53
1/8 anonim válasza:
Most építenek új blokkokat, fejlődik a város, szerintem megéri.
2/8 anonim válasza:
Ott is akarsz adózni kiadás után?
3/8 A kérdező kommentje:
nyílván ha bevetélem is onnan jön akkor oda is adózok, érdekes kérdés.
2023. jan. 5. 18:20
4/8 anonim válasza:
Nem érdekes kérdés, nem gondoltad te ezt át.
Beszélsz románul, hogy adózni is tudsz?
Azért a csekély aprópénzért, amit kint adnak a lakásért, ha éppen fizetnek az ostoba magyarnak.
5/8 anonim válasza:
Te tudod hogy Neked megéri-e, de én a helyedben mérlegelném azt,hogy mennyire elérhető távolságban van Hozzád Nagyvárad. Nagy távolságból nehezebben lehet követni mennyire van rendben minden az ingatlan körül.
6/8 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok.
Itt egy garzon lakás 27 nél kezdődik.
Nagyváradon 27 ér teljesen felújitott 2 szobást lehet venni a legjobb környéken…
2023. jan. 6. 15:44
7/8 anonim válasza:
Arról informálódtál, hogy melyiket mennyiért lehet kiadni?
8/8 anonim válasza:
Hát szerintem csak akkor érné meg ha mindenképp saját lakást szeretnél és mondjuk itthon nem engedheted meg magadnak, vagy csak olyat, ami nem felel meg az igényeidnek.
Megnéztem neked most. Átlagban havi 140-150 ezer forint között mennek a két szobás lakások. Ha leosztod a 27 milliót 150 ezerrel, akkor kijön, hogy nagyjából 15 év alatt jönne vissza az ára. Szerintem annyira nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!