Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy garázs miért kerül 10M Ft-ba?

Egy garázs miért kerül 10M Ft-ba?

Figyelt kérdés

Ingatlanra szokás mutogatni, hogy a CSOK verte fel, oké.

De egy garázsnak mi köze a CSOK-hoz? 5-6 éve még 2 millió forint volt, most meg 8-10 millió, fővárosban meg egy kocsibeálló ennyi.

Ezeknek az ára is várható, hogy lejjebb megy egyszer, vagy már nem?

2022. dec. 14. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Mert aki nem tud ingatlanba fektetni, mert kevés hozzá a pénze, az is garázsba fektet most. Pedig most már nem is éri meg igazából, mert olyan drága, hogy nem térül meg soha. Ráadásul semmi garancia nincs rá, hogy ilyen árak maradnak a garázsok terén, simán lehet, hogy visszaesik a kereslet. Pl most drága lesz a benzin, nem járnak majd annyian autóval és máris kevesebb garázsra lesz igény. Persze ez évek alatt történik, nem azonnal. De én nem költenék ennyit egy garázsra az fix. Mondjuk ingatlanra sem, mert jelenleg olyan árak vannak, hogy egy lepusztult szuterén minigarzont sem tudnék venni.
2022. dec. 15. 10:58
 12/15 NTBS ***** válasza:
Mert ennyit is adnak érte.
2022. dec. 15. 15:00
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Az utóbbi válaszolók közül szerintem sokan félreértették a kérdést. Itt kimondottan garázsról van szó, tehát arról hogy meglévő ingatlanon lesz építve egy garázs. Nem pedig ingatlanvásárlásról van szó. Nyilván más a helyzet ha a garázst egy méretesebb ingatlannal együtt veszed meg.
2022. dec. 15. 17:57
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
#13: Pont te értetted félre a kérdést.
2022. dec. 15. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Melyik városban? Megyeszékhelyeken én 5 és 7 millió között szoktam látni eladó garázsokat.
2023. ápr. 12. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!