Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megvennétek egy olyan házat,...

Megvennétek egy olyan házat, ami mentén patak folyik?

Figyelt kérdés

Évek óta vàrunk a településen 1 jó házra.

Ezt tökéletesnek találjuk, boldogok lennénk benne.

Azonban van mellette egy kis patak, amibe minimális víz csordogál.

Esetleg így több szúnyogra, csigára, pókra kell számítani feltétlen?

Esetleg van még kockázati tényező.

Elvileg mivel magasan van a ház oda nem önt ki, de ez nem is fog, mert 80 év alatt nem volt magas, csak csordogált.

2022. dec. 9. 08:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Melyik település lenne az?

Alapvetően nagyon szép hangulatos ha rendben van tartva a patak. Ellenben sajnos előfordulhat hogy dakota testvéreink szemetesnek és szennyvíz elvezetésére használják így sok problémát okozhat. A szemeten kívül patkányok megjelenése, stb.

2022. dec. 9. 13:18
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Én azonnal raknák bele egy kis vízkereket amit a patak hajt. Kert öntözés megoldva.
2022. dec. 9. 14:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Azt kell megnézni, nem vizesedik-e.
2022. dec. 9. 16:00
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

"Összes gyümölcsfa, garázs, tyúkól, minden ment a levesbe."

Mennyire volt biztosítva? És a biztosító mennyit fizetett?

2022. dec. 9. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
Amennyiben hegyekben van, határozottan nem! Láttam én olyat, hogy az udvaron keresztül csörgedező patakocska egy több napos esőzés alkalmával hömpölygő folyóvá duzzadt és mindent vitt. Kerítést, istállót, még háziállatok is pusztultak el az "árvízben"..:(
2022. dec. 9. 18:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a szúnyogok miatt aggódnék elsősorban, hanem hogy nem dobálnak-e bele minden szart.
2022. dec. 9. 19:37
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem, ebben soha sincsen szemét, végig folyik a településen.

De nyáron most kiderült, hogy nincs is benne víz semennyi se.

Nekünk kell majd gondozni a jobb oldalát bal oldalát meg a bal oldali szomszéd fogja, mert ez nem a ház végében van, hanem a ház mellett folyik végig.

Sok munka lesz, de a pàrom imád füvet nyírni:D ha meg van nyírva igényesen viszont nagyon szép tud lenni a patakpart.

Valamiért rémlett hogy kevés a víz benne, de nem emlékeztem, hogy kiszárad nyáron.

2022. dec. 10. 04:27
 18/21 nemaRendőrség ***** válasza:
66%

"Sok munka lesz, de a pàrom imád füvet nyírni:D ha meg van nyírva igényesen viszont nagyon szép tud lenni a patakpart."

Kérlek ne vegyétek meg a telket ha tönkre akarjátok tenni az élővilágát és mindent térkőre meg gyepre cserélni

2022. dec. 10. 05:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a kert végében van egy nagyon alacsony hozamú patak és elég nagy a szintkülönbség a házhoz képest. Vadregényes a partja, benőtte a zöld, semmi gond vele, nem is járunk le a partjára, nem akartuk megbojgatni ott a természetet csak azért, hogy letudjunk menni.
2022. dec. 10. 20:28
 20/21 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Zavarna a sok szúnyog.

A patak part vonzó a ciguknak. Nálunk legalábbis a patakba csak szemét csordogál mindenhol. A sz4rt beleszivattyúzzák, stb.

2022. dec. 11. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!