Mit tegyek? Személyes tapasztalat érdekel.Egy létre nem jött ingatlan adás-vétel kapcsán tartoznak nekünk 500.000 Ft-tal 1,5 éve.
6os, hogy lehetett, hogy tiszta volt a tulajdoni lap? Nem voltak még akkor a házra terhelve az adósságok?
Ingatlanos volt bevonva vagy csak a tulajon keresztül intéződött az ügy?
Kedves 11-es, én sem értem igazán, ...így utólag.
Az a baj, hogy 10 évvel ezelőtt még nagyon amatőr voltam az ingatlan vásárlás rejtelmeiben és buktatóiban, ezért minden lépést ügyvédnél rendeztem. Ráadásul az ügyvédet én választottam, bár nem ismertem.
Ami - visszagondolva - erősen gyanús, hogy a végrehajtó maffiázhatott valamit, mert rettenetesen húzta az időt, eltelt vagy 4-5 hónap mire lépett és csodák csodája, pillanatok alatt tele lett az ingatlan követelésekkel.
A másik, hogy érvényes, ügyvédnél leigazolt, foglalóval megerősített (elő)szerződésem volt a házra, mégis az árverezésnél ez semmit nem jelentett, másé lett a ház.
Egy velencei lakóházról beszélünk, ami a lelakottságától függetlenül nagyon kedvező adottságokkal rendelkezett.
Azóta azt a teóriámat, hogy a végrehajtó az új tulajdonostól zsebbe kapott pénzt, erősítette a tény, hogy óriási korrupciós botrányok voltak Fejér megyében végrehajtói körökben az elmúlt 2-3 évben, le is cserélték az egész bandát, de ez már rajtam nem segít.
Ja és nem ingatlanossal ment a hirdetés, hanem a tulajdonos hirdette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!