Vennétek olyan új házat, ami egy telken 2 ház van egymás mögött?
Tehát adott egy telek és egymás mögött( nem ikerház, nincs közös fal), vannak a házak.
Kb 500m2 egy telek
1: A telek kicsi vagy a ház?
a ház kb 90-95m2
Úgy érzed, hogy nincs elég saját teretek, mert egyből ott van a szomszéd?
Az se mindegy, hogy
1. vásárláskor mindkét ház tulajdonjoga a tiéd lesz
2. vagy egyáltalán lakják-e jelenleg a második házat, ami külön tulajdonnak számít
#1 vagyok
A telek 860nm, 173 van beépítve, ebből az első ház 69nm, a hátsó 55 kb, a többi melléképület, garázs pl.
A telek méretével nincs gondunk, a házak picik, szr az elrendezésük. Az első házban a szobák egymásból nyílnak, a hátsóban meg csak egy nagy boltív van a 2 szoba között, úgyhogy egyikben sem lenne semmi privát szféra nekünk.
A 2 ház között kb 5m van, ha 1 nagyobb házat akarnánk ebből sem lehetne, mivel a 2 között megy a csatorna, nem beépíthető. Hátrafelé szintén nem lehetséges
Attól függ, hogy mennyi a pénzem.
Ha ennek az árán tudok venni önállót, akkor ezt nem venném meg.
Viszont ha ez olcsó(bb) és jogilag egyértelműen rendezve vannak a viszonyok, akkor igen.
Nem, én teljesen elkerülöm ezeket.
Ha már oda jutok, hogy vehetek családi házat, nekem ne legyen ott közvetlenül már egy másik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!