Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennétek olyan új házat, ami...

Vennétek olyan új házat, ami egy telken 2 ház van egymás mögött?

Figyelt kérdés

Tehát adott egy telek és egymás mögött( nem ikerház, nincs közös fal), vannak a házak.

Kb 500m2 egy telek

2022. okt. 12. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Jelenleg így élünk, első házban anyukám, a hátsóban én a családommal, de mi költözni készülünk, mert ez borzasztóan kicsi nekünk. Cserélni sem érné meg azért a +10nmért, nem lennék előrébb, úgyhogy én nem vennék ilyet.
2022. okt. 12. 10:59
 2/8 A kérdező kommentje:

1: A telek kicsi vagy a ház?

a ház kb 90-95m2

Úgy érzed, hogy nincs elég saját teretek, mert egyből ott van a szomszéd?

2022. okt. 12. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az se mindegy, hogy

1. vásárláskor mindkét ház tulajdonjoga a tiéd lesz

2. vagy egyáltalán lakják-e jelenleg a második házat, ami külön tulajdonnak számít

2022. okt. 12. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Olyant biztos nem vennék ahol egy idegen udvarán keresztül kell eljutnim a házamig. Abból előbb utóbb csak veszekedés lehet, pl ha beparkol én meg nem tudok ez miatt hátraállni. Mondjuk ha elég széles az udvar, akkor ki lehet alakítani egy utat a telek szélén, úgy már meggondolandó.
2022. okt. 12. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

A telek 860nm, 173 van beépítve, ebből az első ház 69nm, a hátsó 55 kb, a többi melléképület, garázs pl.

A telek méretével nincs gondunk, a házak picik, szr az elrendezésük. Az első házban a szobák egymásból nyílnak, a hátsóban meg csak egy nagy boltív van a 2 szoba között, úgyhogy egyikben sem lenne semmi privát szféra nekünk.

A 2 ház között kb 5m van, ha 1 nagyobb házat akarnánk ebből sem lehetne, mivel a 2 között megy a csatorna, nem beépíthető. Hátrafelé szintén nem lehetséges

2022. okt. 12. 11:47
 6/8 A kérdező kommentje:
3: most készítik mindkét házat, még egyiket sem adták el. Gondolom telekmegosztással lenne.
2022. okt. 12. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mennyi a pénzem.

Ha ennek az árán tudok venni önállót, akkor ezt nem venném meg.

Viszont ha ez olcsó(bb) és jogilag egyértelműen rendezve vannak a viszonyok, akkor igen.

2022. okt. 12. 13:59
 8/8 anonim ***** válasza:
59%

Nem, én teljesen elkerülöm ezeket.

Ha már oda jutok, hogy vehetek családi házat, nekem ne legyen ott közvetlenül már egy másik is.

2022. okt. 13. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!