Hol érdemes lakást kivenni Szegeden belül ?
Figyelt kérdés
Sziasztok , egyetemista vagyok és Szegeden fogom tölteni a következő fél évemet azt szeretném kérdezni , hogy melyik környékeken érdemes nézelődni ? Mit érdemes kerülni ?
A válaszokat előre is köszönöm!
2022. okt. 4. 21:24
1/3 anonim válasza:
Nyilván az egyetemhez minnél közelebb, hogy ne kelljen sokat utazni, ez időmegtakarítás. Nem is értem, miért kérdés ez...
2/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert ár/érték ajánlatban nem egyformák régiónként eltér , buszozást még ha úgy van bevállalok , arra lettem volna kiváncsi , hogy hol biztonságosabb , hol vannak elérhető árak .
2022. okt. 4. 22:20
3/3 anonim válasza:
Nem vagy egyenes. Mennyi pénzed van rá? Semmit nem tudunk rólad, ami alapján válaszolhatnánk neked.
Én laktam albérletben Szegeden egyetemistaként Újszegeden, Makkosházon és Felsővároson is. Messzebb voltak az egyetemtől, de 15 perc alatt ott lehetett lenni tömegközlekedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!