Vajon mennyit érhet jelenleg egy ilyen adottságokkal rendelkező ház?
Érdeklődés szinten érdekelne a házunk körülbelüli értéke eladás esetén.
Röviden az ingatlanról:
-Pest megye, Budapest alatti községben helyezkedik el. (Pest kb 20-30p)
-kb 1500nm2 telek.
-kb 140-150 nm2 ház.
- A ház 2 szintes, alsó szint: 2 szoba, nappali, konyha, wc, fürdőszoba (külön), nagy előtér. Felső szint: 2 szoba, wc+fürdő, nagy előtér. (Akár mégegy szoba kialakítható)
-Kívülről szigetelt, 2 éve teljes felújításon esett át. (Burkolatok, festés, áram hálózat)
-Fűtése jelenleg gázzal megoldott, de van lehetőség fával való fűtésre is.
-Hatalmas betonozott pince, leállóval-bár ez elég meredek, mi sosem álltunk le)
Szerintetek cca mennyit érhet a jelenlegi ingatlanpiacon?
Persze ha aktuális lesz kérünk erre szakosodott külső segítséget, ez most csak olyan érdeklődés szinten van.
Köszi!
Edit: lent terasz, fent az egyik szobából erkély is nyílik.
A kert 2 részre osztott, a hátsó része kerítéssel leválasztva, ez akár szomszédnak tovább adható / gazdálkodásra, állattartásra alkalmas lehwt
Hogy lett szigetelve? Igazából ez a legfontosabb rész.
Mennyi a gázszámla?
Nem írod hány éves, gondolom te is érzed, hogy ebből soha nem lesz új ház.
1!
A gázszámla elszámolása fogyasztás alapján történik. Az aktuális árszabás megtalálható az interneten, ezzel lehet kalkulálni. Az én fogyasztásom nem mérvadó, nem mindenki azonos hőmérsékleten érzi jól magát. A korom szintén nem hiszem, hogy számottevő adat egy ház eladása során, bár ezek szerint bizonyos kor után + pénzt ér egy ház, a fene se tudja :D Az meg hogy nekem lesz-e másik házam itt ne legyen probléma és kérdés, mert elárulom: ha tudok se veszek itt házat soha többet.
2!
Köszönöm, próbáltam nézelődni, de sajnos hasonló specifikációkkal rendelkező házat nem találtam, így nincs viszonyítási alapom. Az elhelyezkedés egyébként nagyon kedvező, rengetegen költöznek és költöztek le folyamatosan Pestről. A környék nagyon jó, központban helyezkedik el, idős szomszédok vannak, szóval nyugalom és béke jellemző.
Nem a te korod érdekel te gy..r, hanem a ház kora :D
Nem a te pénzedből nem lesz új ház, hanem a jelenlegi ilyen-olyan újítottból. :D
Az, meg, hogy anonim oldalon nem mered leírni mennyi gázt fogyasztasz, mikor épült a ház sok észre vall. De legalább a szobák számát le merted írni :D
Sok sikert :D
A kérdező hozza a gyk színvonalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!