Ami a méretéhez képest olcsónak mondható, de épphogy ki tudod fizetni 20 éves hitellel és csak további milliók és évek alatt lenne készen teljesen, de akkor tökéletes lenne?
(kb 1 éven belül be lehetne költözni a földszintre (ez 100nm) az emelet pedig lezárható, így nem gáz ha nincs kész (szintén kb 100nm)
Az első kérdés az, hogy van-e rá esély, hogy a hitelfizetés mellett összegyűjts annyit, amennyiből fel is tudod újítani. A második az, hogy kell-e 200 nm. Ekkora ház 5-6 tagú családnak már indokolt lehet, egy-két gyerek mellett, pláne, ha még csak tervben vannak, biztosan nem venném meg.
Legfeljebb akkor, ha minden szempontból ideális és otthon kell dolgozzon a család valamelyik tagja.
2022. szept. 19. 16:01
2/14 mindentudó99 válasza:
Én nem de az nem jelent semmit. Mas meg megvenné. Nem tudjuk mennyi pénzed van mennyit keresel es abból mennyit tudsz spórolni rá. Hányan vagytok stb.
2022. szept. 19. 16:03
3/14 A kérdező kommentje:
Kialakítás szempontjából mindig is ilyenről álmodtam, 2 kisiskolás gyerekünk van akik már nagyon igényelnék a saját szobát, pláne így, hogy most egy 50nm-es jóindulattal 1,5 szobásnak csúfolt házban lakunk amiben abszolút 0 privát szféra van - minden mindenből nyílik, áh. A páromnak is kellene egy dolgozószoba, én pedig ragaszkodom a nappalihoz ha már rendes házat veszünk. A jelenlegiben a ház központjában van az étkező, ehhez is nagyon hozzászoktam, hogy van külön hely ahová normálisan le lehet ülni enni.
Négyzetméterileg tényleg hatalmasnak tűnik, de itt fele ekkora házak mennek 5-10 millióval többért, még a kicsi panelok is 15mft-tól vannak.
Még a bankig nem jutottunk el, remélem sikerül beiktatni valamelyik nap, hogy egyáltalán szóba jöhet-e.
2022. szept. 19. 16:19
4/14 anonim válasza:
Nem. Ha lezárod az emeletet, hogy tudod leszigetelni? Mennyire energiahatékony a ház? Elég pénznyelőnek tűnik.
2022. szept. 19. 16:25
5/14 anonim válasza:
Igen, megvenném
2022. szept. 19. 17:39
6/14 Miss Endzsi válasza:
Nagyon sokba lesz a felújítása.
Új tető, szigetelés, ha vizes a fal, vízszigetelés, gondolom a vezetékek régiek, plusz minden egyéb.
2022. szept. 19. 18:07
7/14 anonim válasza:
Látni kellene, hogy komoly választ adhassak. Nekem gyanús az olcsósága. Vajon miért ilyen olcsó? Valóban azért, amiért az eladó mondja? Nincs olyan hibája, amit nem akar elárulni? Légy nagyon óvatos.
2022. szept. 19. 20:13
8/14 anonim válasza:
A hitellel alapvetően nem lenne gondom és nem látom, de úgy sejtem egy hatalmas korszerűtlen pénznyelő lehet, ezért olcsóbb, mint a kisebb társai. Ezekre viszont ráfizettek annyit, mintha egy kisebbet, de drágábbat vennétek. Szerintem 100-120 nm max elég egy 2 gyerekes családnak, kialakítható minden igényed benne. Szerintem ez hatalmas. Takarítás, rezsi és felújítás szempontjából is könnyen megbánható projekt.
2022. szept. 20. 09:28
9/14 anonim válasza:
Nem tudod teljesen lezarni az emeletet, minimumon kell mennie a futesnek telen is h ne fagyjanak szet a csovek (mar ha vannak fent) ezt kalkulald bele koltsegkent
2022. szept. 20. 15:25
10/14 mindentudó99 válasza:
Azért tűnik olcsóbbnak mert az ekkora házak mint pl ez össz 200m2 eddig is szinte eladhatlanok voltak ilyen rezsi árak mellett még csökken az értékük de ha nem is csökken se veszi meg senki . Ráadásul félkész erre még ràköltesz lehet 10 millát is mire nagyjából rendbe teszed. A gatyád rámegy a fűtésre is. Nem véletlenül olcsóbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!