Mit tehet az ingatlanos, ha nem írom alá a megtekintési nyilatkozatot, mert nem szólt előre róla, ha otthagyom és eljövök?
Maga ez az eleve sumákolós hozzáállás nem tetszik, volt olyan, aki előre szólt erről, hogy lesz ilyen, akkor már nem húztuk egymás idejét és a telefonban el tudtam köszönni, hogy így mégsem szeretném megtekinteni az ingatlanját és elköszöntem tőle.
Mi lenne, ha ez azután történne, hogy már körbenéztünk? Tudom bunkóságnak hangzik, de én semmi ilyet nem vagyok hajlandó aláírni. Tudom, hogy ez a doksi mire való amúgy, hogy ne kerüljék meg őket, azt a célt szolgálja, de nem is terveztem megkerülni, csak ilyentől nem veszek semmit sem.
Mi a problémád a megtekintési nyilatkozattal? Laikusként kérdezem.
Ilyentől nem veszel semmit? Milyentől? Akinek igazolnia kell a munkáltatója részére, hogy melyik ingatlant hány érdeklődőnek mutatta meg?
Semmit. Semmilyen szerződést-papírt nem írunk alá, ha nem tudtuk otthon nyugodtan átnézni és nem szóltak róla előre!
Minden szerződésből-papírból nálunk is legyen egy példány és személyi igazolvány számot, útlevél számot nem adunk meg csak úgy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!