Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyibe kerül egy ilyen...

Mennyibe kerül egy ilyen Németországban körülbelül?

Figyelt kérdés
Nem akarok és nem is tudok venni ilyesmit,de érdekel,hogy mennyibe kerülne.Tehát egy németországi kisvárosban egy 250-300 nm²-s lakás,nagy udvarral,ásott medencével,szaunával,dzsakuzzival,konditeremmel,3 szobával?

2022. aug. 30. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Melyik tartomány? (Egyébként a lakás társasházat jelent, amire te gondolsz az ház)
2022. aug. 30. 18:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen,egy családi ház.Baden-Württember tartomány.
2022. aug. 30. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Jelenleg Németországban csak nagyon eldugott helyeken találsz 150-200 ezer euró között, alatt házat. De a legtöbb ház olyan 3-500 ezer euró között van.

Én NRW-ben élek, jelenleg a járásunkban 200 ezer alat 3 házat dobott ki, kettőt fotó nélkül, ami sose jelent jót, egyet meg fotóval, az 150 ezer euró volt.

Ennek a hitel törlesztőjét, ha most megakarnám venni, kb 20 évig fizetnénk férjemmel és a fizetésünk több mint fele rámenne minden hónapban.

150 ezer euró egyébként jelenleg 60 millió forint.

2022. aug. 30. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Megnéztem neked BW-t is. Talán szerencséd van, arra felé vannak 100 ezer (40 millió) alatt lévő házak is, sőt, elég sok. :)
2022. aug. 30. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyenek vannak 100 ezer alatt? Én Bw-ből jövök. Számunkra fontos volt az új építés padló fűtés stb és így sikerült egy emeletes lakást venni 450 ezerért ami 3 éves , es az eg világon semmi teendő vele.
2022. aug. 30. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:

5

Ne legyél élettelen. :D

Ha tudtál hitelt felvenni, akkor gondolom feltudsz menni egy német ingatlanportálra is és szétnézni.

Másik, hogyha neked volt 450 ezres házra pénzed, nem tök mindegy már, hogy mit lehet kapni 100 ezerért?

2022. aug. 31. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék. Ez 90 k.

2022. aug. 31. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

1900-ban épült és fa fűtésű?!

És van aki ezért pénzt ad? Nem mellesleg hallottál a mellékes költségről mint jegyző usw. Illetve 3,5 % kamat. Hat nem tudom.. Ha ezt élhetővé akarod varázsolni, akkor bele kell még rakni vagy 200 ezret simán, helyileg meg a vilagvégén lehet! De ha 2,5 eurós dízel mellett megéri fuvarozni felőlem! 😂

És hidd el egy éven át bújtam az ingatlan piacot, de ezt a kategóriát okkal nem is néztem 👍🏻😁🤦🏻‍♀️

2022. aug. 31. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem állítottam sehol, hogy ez mindenki elvárásainak megfelel. Csak belinkeltem egyet a sok közül. ;)
2022. aug. 31. 12:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez senkinek nem felel meg. Max a telek éri meg, de ilyen építkezési árak mellett lehetetlen.

Mi még az utolsó percben szereztük meg a lakást, most beszakadt az ingatlan piac..

2022. aug. 31. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!