Garázsnak feljebb fog menni az ára?
Találtam teremgarázst, közel az osztrák határhoz, elég jó áron, 3 millió forintért. Van rá ráció, hogy egy 3 éven belül el tudom adni 5-6 millióért?
Újépítésű házhoz tartozik.
Én alapból budapesti vagyok, az itteni közlekedéshez szokva, itt nagyon kelendőek a garázsok, parkolóhelyek, kb 2.5x-es drágulás volt jellemző, nem tudom ez más nyugat magyarországi településen mennyire jellemző.
szerintem nem.
1. meg fog torpanni egy picit az ingatlan piac (olcsóbb nem lesz, de ilyen eszetlen tempóban sem fog drágulni)
2. ha 3 év alatt 6 millióra drágul, akkor valószínűleg a bődületes infláció is tart még, ergo nagyon pénze se lesz senkinek, a befektetőkön kívül. az pedig nem vesz meg minden szart áron felül.
Nem lehet tudni. Ha nagyobb lesz rá a kereslet feljebb fog menni, ha kisebb akkor lejjebb.
Ha nem vagy ismerős a környéken, plnem tudod, hogy milyen beruházások mennek ott, milyen demográfiai változások történtek és történnek a jövőben, mekkora az autósok aránya és mennyi parkolóhely van jelenleg, illetve ott konkrétan abban az utcában, épületben hiány van-e belőle, akkor információhiányosan vásárolni kb szerencsejáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!