Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakás vásárlás/eladás? Szerint...

Lakás vásárlás/eladás? Szerintetek érdemes most, vagy várni kellene?

Figyelt kérdés

Van egy örökölt házam vidéken, amit szeretnék eladni és abból egy lakást venni Budapesten.

Szerintetek érdemes most ebben a gazdasági helyzetben, vagy várni kellene? Hátha lemennek kicsit az árak?

Annyira bizonytalan a mai helyzet, hogy nem tudom mit csináljak.

2022. aug. 25. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Eladni érdemes mert ezután csak nehezebb lesz.

Főleg lakást, azoknak szokott meghosszabbodni az értékesítési ideje gazdasági visszaesés esetén. (Ha még korszerűtlen is akkor a rezsiemelés miatt duplán rossz..)

Venni viszont én nem vennék egyelőre, januárig biztosan, hogy legalább kb. látni lehessen, hogy mennyire nehéz időszak előtt állunk.

2022. aug. 25. 19:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha meg eladom de nem veszek elinflalodik a penzem. Pont ez a bajom. Ezert a dilemma.
2022. aug. 25. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A te esetedben felesleges várni mert eladsz is meg veszel is.Max a rezsiárnövekedés miatt lehet pont a szigeteletlen házakat kicsit nehezebb eladni.Ingatlanárakkal nem tudom mi lesz,sok minden szól a további emelkedés mellett is,ellene is van néhány.Az biztos hogy a megugró infla miatt az utóbbi évben is drasztikus emelkedés volt a bp-i ingatlanoknál
2022. aug. 25. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lejjeb mennenek az árak, a házad ára is csökkeni fog. Ugyanott vagy. Én nem várnék a helyedben.
2022. aug. 25. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha csökken az ingatlanok ára akkor mindkettőé csökken és ugyanott vagy. Ha emelkedik akkor is.
2022. aug. 25. 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4. Szerintem is.

Most eladási szezon van, nyár van, még 2 hónapig megy a piac.

Mekkora, hol van, milyen fűtése van?

Milyen az állapota, mekkora a kert?

2022. aug. 25. 23:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Szükséged van a vidéki házra? Nem. A Bp-i lakásra? A többi spekuláció.
2022. aug. 26. 08:18
 8/8 A kérdező kommentje:
6: pest megye agglomeracio, egy kis faluban. 10-15 eve epult. Jo allapotban van, a futes cirko, de van kandallo is. A szigeteles is jo. 150 m2 kb. 2000 m2-es telek. Kulon garazs.
2022. aug. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!