Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pécsiek! Újhegy milyen környék...

Pécsiek! Újhegy milyen környék, tényleg igaz, hogy sokan nem élnének ott, mert nagyon kieesik a városból?

Figyelt kérdés

2022. aug. 24. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem jó hely, én ott nöttem fel, nincs messze a várostól, busz is elég sürün jár.
2022. aug. 24. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaz.

Az is igaz, hogy sokan nem költöznének be onnan a zsúfolt, benzin-/dizelfüstös városba.

2022. aug. 24. 21:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Te ott laksz, kedves 2-es?
2022. aug. 24. 21:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Ott készülök ingatlant vásárolni, ezért érdekelne olyanok véleménye, akik ténylegesen ott laknak!
2022. aug. 24. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom ki az, aki azért nem élne Újhegyen, mert kiesik a belvárostól, még busszal is beérsz a belvárosba kb. 15 perc alatt. Ami relatíve messze esik a belvárostól az pl. Patacs, vagy Deindol, de az is inkább tömegközlekedésnél mondható el, hogy távol esik, amúgy kb. 25 perc. Egy Pécs szintű városban nincs olyan, hogy a centrum távol esik egy városrésztől! Ilyenről a fővárosban lehet csak beszélni, ahol akár órákat kell az autódban tölteni (sok esetben araszolva közlekedni), mire beérsz a belvárosba.

Pécset nem ismered vagy csak Újhegyet nem ismered? Mert ha csak Újhegyet nem ismered, akkor újra kell gondoljam azt, hogy mit jelent az, hogy egy városrész távol esik a belvárostól!

Újhegy meglátásom szerint egy jó környék! Helyben van bolt, az Enger olcsó boltnak számít, olcsóbb mint a Tesco és jó a kínálat, helyben van patika, és kocsma/bisztró, szóval azért nem kell okvetlen autóba/buszra ülni mindenért. Sosem volt rossz környék, csak régen nem volt ennyire jó a tömegközlekedés, de ez általánosan igaz volt Pécsre. Ma sokkal sűrűbben járnak a buszok. Tény, hogy nálunk a legdrágább a tömegközlekedés, de hogy akár egyetlen busszal eljutsz (ha már Újhegy) Újhegyről-Uránvárosba, az korrekt. Gyerekként még azt mondtam volna, hogy távol esik, már nem emlékszem milyen sűrűn jártak a buszok, de biztos, hogy nem 20 percenként.

2022. aug. 25. 07:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kezecske! :)
2022. aug. 26. 09:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves lepontozó, írhatnál véleményt is.
2022. aug. 26. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem kár elvárni. :)
2022. aug. 26. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban ilyet kár elvárni... :) Elírtam.
2022. aug. 26. 18:08
 10/10 NTBS ***** válasza:
Jó.
2022. szept. 5. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!