Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 60 - 65 millióért már valóban...

60 - 65 millióért már valóban lehet jó kertes házas ingatlant kapni Budapesten, ezek szerintetek milyen ingatlanok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 15. 20:55
 1/5 anonim válasza:
48%
Le vagyok döbbenve, hogy milyen szar, putri van ennyi pénzért Pesten.
2022. aug. 15. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Épp ma láttam, XI. kerületi, kelenföldi panellakás, 67 nm, 62 mio.

Nagyon elszálltak az árak...

2022. aug. 15. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül nekem a kispesti a szimpatikus, mert önálló ház és Kispest nem rossz hely. Komoly ingatlannak tűnik így ránézésre.

Bár a lambériás dolgokat nem szeretem, mert 90%-ban vizesedést takarnak el vele, de van akinél ez az elegancia csúcsa, még száraz falon is.

A többit felejtsd el, házrészek, sorház 22 m2-es valamivel, ami minden csak nem kert, a XVII. kerületből meg lejár a személyid mire bevergődsz és a ház is kicsi.

2022. aug. 16. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó kivételével egyik sem önálló ház (hanem házRÉSZ vagy sorházi lakás).

Az utolsóban még van fantázia, de meg kell nézni, mert szerintem abban is lesz néni buktató. Elég az, ha egy hangos cigánycsalád lakik a szomszédban (Kispesten ez nem ritka) és már a valós piaci ár felét éri az ingatlan...

2022. aug. 16. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha elengednék kicsit az épìtőipar kezet és nem lenne ennyi támogatás meg hasonlóak akkor talán lehetne ennyiért venni.
2022. aug. 17. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!