Fontos a tér. Nekem tetszik, néhány bútort leszámítva
2022. aug. 14. 02:49
34/48 anonim válasza:
4-es vagyok. En a tukorfenyes nagy greslapokat szeretem a teljes lakasban . Csillog tole a lakas. Egyszeruen a luxusra kattanok. Nalam is olyan van.
A faparketta jo meg idotallo meg orokke javithato,csak szemelyszerint nekem jobban bejon a csillogo lap mindenutt. 🙄
Ha jarnek nalad,nem szolnam le a lakasod,mert van ter es jo lokacion van (?) . A lokacio a legfontosabb.
Bocs,nem mondtad,h mennyi a penz meg ido,amit raforditasz .
Meg azt ae mondtad,h vasarlas vagy berles elott allsz. De ugy latom meglevo lakas.
2022. aug. 14. 04:59
35/48 anonim válasza:
A szobák nem tetszenek így berendezve,a többi jó.
2022. aug. 14. 08:21
36/48 anonim válasza:
Nem, semmilyen, átgondolatlan, látszólagos felújítás, ami kb kimerült egy festésben stb stb.
2022. aug. 14. 10:52
37/48 anonim válasza:
A lakás maga okés, jó állapotú. Szépnek nem mondanám, inkább átlagos. Nő vagyok, így mondom, a szőnyegek, amiket bekinkeltek a válaszolók, borzasztóan ízléstelenek, tipikus vidéki proli stílus. Amit te linkeltél, még mindig jobb, bár ilyen szőnyegekre költeni sem érdemes.
2022. aug. 14. 11:12
38/48 anonim válasza:
Folyt. köv. Abban igazad van, hogy a fa parketta sokkal jobb, elegánsabb, mint a préselt, olcsó laminát. Azzal a sárga fallal nem tudok egyetérteni, nagyon jó ízlés kell ahhoz hogy valaki színes falat válasszon. Jobb a fehér ilyen esetben, az biztos választás. Összességében sokkal többet ki lehetne hozni ebből a lakásból, de kiadásra nem érdemes.
2022. aug. 14. 11:16
39/48 anonim válasza:
Mármint kiadásra szánt lakásra nem érdemes törni magadat hogy első osztályú legyen. Jó lesz így. A legtöbb embernek úgyis borzasztó ízlése van itthon sajnos. Nem kecmeregtünk még ki a kommunizmus örökségéből ezen a téren.
2022. aug. 14. 11:19
40/48 anonim válasza:
Hat, a mellekhelyiseg padlojan a fugat fertotleniteni kellene, mert undin nez ki. Vagy egy fugafestes nem artana. Olyan mint a padlora vizeltek volna naponta, es abban azott vna a fuga. Valoszinuleg a kad felett is hibas a csempe. Valoszinuleg 2000-2010 kozott volt utoljara felujitva a lakas, es akkor is 40-50 ev koruliek ujitottak fel. A konyhabutort es csunyanak mondanam, de anyukamnak tetszene pl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!