Pest megyében, Lajosmizsén, és környékén miért látványosan olcsóbbak az ingatlanok, mint a többi helyen a megyében?
Figyelt kérdés
Elég sok ingatlanhirdetés van fent Lajosmizse, Mikebuda, Farmos, Pilis és környékén ahol az házak látványosan olcsóbbak mint mondjuk északi részen.
Amíg itt találni rengeteg házat 15-20M-ért, Addig az észak Pest megye meg látványosan drágább. Ott egy telek se jön ki ennyiből.
Biztos van ennek oka, csak nem jöttem még rá.
2022. máj. 27. 19:32
1/8 anonim válasza:
Lehet a könyéken uruk hai-ok vannak letelepedve?
3/8 anonim válasza:
Lajosmizse nem Pest megye, hanem Bács-Kiskun és speciel elég jó hely volt, újabban megszállták a román cigányok.
A pesti Pilist is emelgetik a cigányok, Mikebudát nem ismerem, Farmossal viszont nem tudom mi a gond, mert normális, rendezett hely, Mo-i átlagban is kevés cigánnyal.
6/8 anonim válasza:
Pilis borzalmas, mindenki menekült onnan, akit ismertem odavalósit. Konkrétan egy lakatostanya az egész város.
7/8 anonim válasza:
Lajosmizsei vagyok. Igaz amit páran írtok. C kategória. De nagyon. Állítólag az ország minden szegletében tudják hogy tele vagyunk románokkal. A 2000-res évek elejéig viszonylag jó hely volt. Mostanra egy hányadék
8/8 Hans Pötterman válasza:
Én is lajosmizsei vagyok. Szerintem arányosan még mindig rohadtul túl vannak itt árazva az ingatlanok. Tény, hogy a gettós részen 6 millióért veszel jó családi házat,de annak meg van az oka...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!