Egyedül, nem túl nagy fizetésből van esély családi házat vásárolni?
Bő 1,5 éve örököltem egy omladozó rom házat Nyugat Magyarországon.
Régi
Tégla/vályog-ból.
Lényegében csak füvet nyírni jártam ki.
Az egész utcában gyönyörű új építésű házak, egyedül ez az egy rom volt.
Volt egy pöchendi idősebb szomszéd aki állandóan mondogatta mennyire jól megy neki az üzlete,mennyi pénze van,miért nem húzok oda fel egy házat a rom helyére..
Egyik nap kérdezte,hogy mi végül is a tervem vele,mondtam hogy eladom 18 millióért,van egy vevő jelölt egy roma család,nagyon szimpatikusak.
Másnap felhívott telefonon,hogy megbeszélte az asszonnyal,20 millióért megvennék.Így is lett,nagyon jót röhögtem magamban.
A poén az,hogy nem volt semmi féle vevőjelölt.
Szóval én is ebben a cipőben voltam,egyedül éltem,kevés volt a fizu meg kell látni a lehetőséget.
16-17. Az én nagyszüleim öreg korukra egy kb. 60-70 négyzetméteres, 2 szobás vályogházat vettek 25 éve, ami nagyváros határain belül van, egy mostanság már felfutó környéken.
18. 3-5 millió forintos ingatlanra nem ad hitelt a bank azért, mert az ennyibe kerülő az valószínűleg falun van, oda pedig nagyon sokszor simán csak nem hiteleznek.
Most biztos le leszek pontot a,de miért akarsz egyből vásárolni?
Mikor nem volt önerőm fiatalon,én évekig béreltem egy 6 m2 szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!