Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapartiak! Tényleg sznobok,...

Budapartiak! Tényleg sznobok, újgazdagok és furcsa vállalkozók lakják a helyet?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

10:

De, ezeket mind megvették, van róla infóm. Sok olyan tehetős ember van világszerte, akik nem foglalkoznak a kiadással, csak arra spekulálnak, hogy

Amúgy nem csak egyféle életmód létezik, nem mindenki akar kertes házba költözni, sokan vannak akiknek kényelmesebb az amúgy pörgősebb életükhöz egy jó minőségű, jó helyen lévő lakas. Nyilván ezt nehezen tudják megérteni, akik panelban nőttek fel, és a társasház egyet jelent nekik a szegénységgel, így amint lehetőségük nyílik rá anygailag, egyből építkeznek. De én például vidéki városban egy nagy lakásban nőttem fel a belváros közelében, egyáltalán nem éreztem kényszer lakhelynek, és a szomszédok sem zavarták egymást, a házban összesen 4 lakás van, és amúgy zárt utcában - akkor gyalog még át lehetett menni, de autóval csak az ott lakók hajthattak be, ma már gyalog sem lehet.

2022. máj. 24. 08:00
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

#11: aki igényes és van pénze, az házat épít, a kertgondozast, karbantartást, takarítást úgysem ő csinálja, hanem megbíz vele cégeket.

Ne mondd már hogy egy Csepelre panorámás lakás összemérhető egy budai villa panorámájával. Pedig árban elég közel vannak már.

Tömegközlekedést ezek az emberek soha nem használnak, saját sofőr, esetleg maga vezet ha szeret.

2022. máj. 24. 09:11
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

Úgy érzem te azt az életmódot követed, akinek soha nem volt nagyobb értéke, mint egy android.

A disznók se érzik szegénynek magukat a disznóólban.

8 milliárd ember se érzi szegénynek magát, ezért nem megy mindenki nyugat európába, amerikába.

2022. máj. 24. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak a karbantartásról van szó. A világ nagyvárosaiban mindenütt vannak olyan tehetős emberek, akik luxuslakasban vagy epp penthouse-ban laknak (még ha adott esetben van is kint villájuk). De a polgári középosztály jelentős része is lakásban él, mivel nem feltétlenül kívan kiköltözni messzebb kerülve a kulturális, szórakozasi lehetőségektől. Mondom, aki panelba született, és felkapaszkodva egyből agglomerációs kertes hazat épít, az nehezen érti ezt. Aki aktív életet él, az eleve ki sem tudná használni a kertjét, úszómedencéjét, játszóterét.
2022. máj. 24. 09:43
 15/17 anonim ***** válasza:
22%

Még mindig nem értem miért tudsz kevésbé aktív életet élni egy XII kerületi csendes villában, mint egy belvárosi penthouseban. Persze 10 perc helyett 15-20 perc a taxi csúcsidőben :)

Mellesleg az USA-ban a felhőkarcolók környékén éjszaka nem is szabad gyalog közlekedni, annyira gáz a környék. Max kokainozással összekötött üzleti tárgyalásra használják azokat a lakásokat, amúgy mindenkinek van egy rendes háza a külvárosban. De ott kicsit mások a távolságok is.

2022. máj. 24. 09:53
 16/17 NTBS ***** válasza:
45%
Lehetséges, de pontosan mi az a Budapart?
2022. júl. 3. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

A Kopaszi-gát mögött építettek, építenek sokemeletes lakóépületeket... a MOL új székháza mellett.

Mindegyik ugyanarra a sémára épült, ugyanaz ami Londonban volt divat 10-15 évvel ezelőtt (pl. Mile End, Canary Whalf, Westfield stb.)

Amikor arra járok úgy érzem magam, mintha visszarepültem volna 10 évet Londonba.

Én nem laknék ott. A közlekedés katasztrófa, a híd lába-körül tele vendégmunkásokkal és az eldobott piás üvegeikkel. Télen teljesen kihalt, mintha evakuálták volna a területet. A sok irodaház miatt könnyen és méregdrágán kiadható, ezért jó befektetés.

2022. júl. 4. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!