Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Debrecen legjobb utcái ahol...

Debrecen legjobb utcái ahol érdemes házat venni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 07:38
 1/9 anonim válasza:
100%
Az észak-nyugati részeken a Nagyerdő közelében, esetleg Pallag ha meg tudod fizetni.
2022. máj. 13. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Kezdőoldal » Utazás » Magyarország

A rovat az rekreációs üdülés, pihenés tere, nem a házvásárlásé.

2022. máj. 13. 12:14
 3/9 anonim válasza:
100%

A Nagyerdő

A legjobb helyen jársz az ingatlan vásárlására

2022. máj. 14. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyerdő, Pallag, Akadémiakert, Csigekert. Én ezeket tudom javasolni. Ha jó a kinti is, akkor nekem még szimpatikus a Veres Péter utca környéke.
2022. máj. 15. 16:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. máj. 15. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csapókert a legkirályabb. A Zsuzsi vonat végállomásának környékét és a Liget tér környékét érdemes megnézni. Sokkal csendesebb, nyugodtabb és olcsóbb mint a Nagyerdő és mégsincs kint a francban és az egész környék tele van fákkal, madárcsicsergéssel. Ja és míg a nyugati városrészben és a Nagyerdő környékén is kora ősszel általános a közeli termőföldekről beáramló mmindent átható trágyaszag addig a keleti városrészben ez egyáltalán nem jellemző.
2022. máj. 15. 23:09
 7/9 A kérdező kommentje:
És a Bayk András kertről mi a véleményed?
2022. máj. 16. 00:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A Bayk András kert az tróger nagyon.
2022. máj. 16. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát egy olcsóbb kinti környék. Én dolgoztam Szabadságtelepi részen, nekem már az is elég kinti feeling volt, és Bayk András még jobban kint van.

Persze, ha ragaszkodsz a házban lakáshoz és otthonosan mozogsz a vidéki érzésvilágban :) akkor ez is egy opció, ott nyilván sokkal olcsóbb, mint a fentebb említett részeken.

2022. máj. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!