Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Befektetésként érdemes most...

Befektetésként érdemes most Kijevben ingatlant venni?

Figyelt kérdés
hisz józan ésszel gondolkodván: sokan elmenekültek, nagy a káosz, ellenben a háború lényegi része véget ért a K-i részt leszámítva, az ukrán államiság továbbra is fennmarad, még ha megszegve némileg, továbbra is főváros marad, és lassan visszamegy minden a régi kerékvágásba

2022. ápr. 17. 01:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
XDDD
2022. ápr. 17. 01:30
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom én Kabul-ban vettem egy kecót.
2022. ápr. 17. 01:56
 3/12 A kérdező kommentje:
teljesen más a 2
2022. ápr. 17. 02:02
 4/12 anonim ***** válasza:
45%

neked nem jut már ott semmi.

Európa legkorruptabb országáról beszélünk, ahol eddig is a külföldi nagytőkések diktáltak, az ország valódi valutája az USD, a hrivnya csak úgy látszatnak van.

Most a szerencsétlen menekülők ingatlanait nem te fogod megvenni, mert egyszerűen nem fogják a nevedre írni.

Szerencsétlen csonka családok, akik a civil fegyverosztogatás következtében elbesztették a családfőt, most szépen ki lesznek semmizve. De nem te fogod megvenni a lakásaikat, ebben is biztos lehetsz.

2022. ápr. 17. 06:02
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Menjél, vegyél.

Úgy szeretik arrafelé az orbános magyarokat, hogy el sem eresztenek...

2022. ápr. 17. 06:18
 6/12 anonim válasza:
93%

Nos Ukrajnában most elég bizonytalan a helyzet, ez a háború még ki tudja meddig fog tartani, beszélhetünk hónapokról, vagy akár évekről. Emellett Ukrajna az már a háború előtt is egy szegény ország volt, az után pláne az lesz, ezért se gondolom, hogy jó befektetés lenne. Ami viszont ennél fontosabb, hogy azt a lakást lehet, hogy te megveszed ma, holnap meg a ruszkik rommá lövik, aztán cseszheted a pénzed.

Őszintén szólva én nem ebbe fektetnék, de tudod a minden befektetés mögött ott álló szerencsefaktor miatt lehet, hogy neked lenne igazad, de én nagyon nem hiszek ebben.

2022. ápr. 17. 08:43
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Kijevben házat, lakást nagyon kockázatos most venni.

Termőföldet érdemes, mert abban alacsony a kockázat, de inkább csak a Dnyepertől nyugatra, a Fekete tengertől megfelelő távolságban. Ha van egyáltalán eladó, mert a legtöbb olyen telket még most is művelik, amerre nincsenek harcok.

2022. ápr. 17. 09:30
 8/12 anonim válasza:
88%

Ha mindenképpen lakóingatlan és Ukrajna, akkor Kárpátalján.

Akik Keletre nem fognak tudni visszamenni, ott fognak majd venni. Árfelhajtó hatása lesz.

2022. ápr. 17. 09:53
 9/12 anonim ***** válasza:
98%
Persze. Baromi jó befektetés lesz, hogy most megveszed, aztán pár nap múlva meg porig bombázzák. Bár az eu-s újjáépítési kölcsönt a háború után biztosan felveheted majd rá.
2022. ápr. 17. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
5, atyaég mekkora segfej vagy te, tudod Orbán fogadta be onnan lakosság arányába nézve a legtöbb menekültet, a többiek meg csak a fegyvereket tudják oda küldeni, hogy lőjék egymást halomra értelmetlenül
2022. ápr. 18. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!