Mennyit érhet ez a lakás Madárhegyen?
Madárhegy (XI ker) újépítésü részén van egy 80 m2-es földszinti, kertkapcsolatos, 2 éve épült, 4 szobás lakásunk. Tartozik hozzá 35 m2 terasz és 400 m2 kizárólagos használatú kert, valamint 2 parkolóhely és egy fém kerti tároló. Automata öntözörendszer, fünyíró robot, automata redönyök, 3 db klíma, okos hütés-fütés szolgálja a kényelmet.
El akarjuk adni,de 90 és 140 millió között mindenféle árakat kapunk az ingatlanosoktól. Mi lehet a reális m2 ár errefelé?
De most komolyan, van itt aki már elkezdett szőrösödni?? :D
Akinek van 100M ja az nem azért vesz ott házat, mert közel van a tesco és csak fél óra beérni a munkahelyére :D
Sziasztok, köszi a válaszokat. Valószinüleg az ingatlanosok tényleg gyors pénzt akarnak. Erre gondoltam én is aztán.
A lakás építésének minden folyamata dokumentálva van fényképekkel! Én magam, a testvérem és az építkezésen dolgozó barátommál vált srác által. A padlófütés lerakása, vésések, vezetékezések, csövezések, betonozások, mindenröl van kép és videó.
Válás miatt adjuk el, nem azért mert rossz, de ezt nem akartam ide keverni a kérdésbe, mert magánügy. Ezért is kérdeztem meg ezt több oldalon, mert nem akarjuk évekig árulni irreális áron, de olcsón se akarjuk adni.
Mi? Egy komplett társasház/panel építésénél ott volt az egész családod??? :D
Kezdesz belezavarodni :D
Vagy hogy kell elképzelni ezt a "földszinti lakást"?
Te nem vagy ép. Nem zavarodok bele semmibe se. 3 lakásos társasház, eltolt szintekkel, a miénk a földszinti kertkapcsolatos nagyobb lakás. A mellettünk lévö másik a földszinten kisebb, de emeletes. A harmadik meg középsö szint fele és a felsö szint.
Képzeld, nem messze laktunk eddig is, arra is dolgozom, így szinte minden nap megálltam megnézni hogy állnak a dolgok. Ha olyan volt amit fontos dokumentálni, szólt az kivitelezö (van ilyen is!) vagy a srácok az építkezésröl. Ilyenkor odamentem én vagy ha nem értem rá, a testvérem. Ennyi.
Ez a "srácok az építkezésről" inkább kivitelezői kifejezés, mint vásárlóé.
Legközelebb jobb lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!