A nagyobb városokban ma már luxus kertes házat venni?
Ti hogy látjátok: a nagyobb városokban luxusnak számít kertes házat venni, pláne ha nem teljesen felújítandót akarsz?
Én úgy látom, hogy már a lakások is nagyon drágák és kertes házak között ritkán látni megfizethetőt.
Egy egyedülálló embernek nehezebb?
Budapest és Debrecen árait ismerem csak de amúgy is főleg a nagyobb városokra vonatkozna a kérdésem. Szeged, Győr, Miskolc árait nem ismerem.
"Egy egyedülálló embernek nehezebb?"
Ez attól függ, hogy mennyi a fizetésed? Ha megtudod venni, akkor fenn és rendben is tudod tartatni. Azért írom így, mert egyedülállóként szívás egy házat és környékét rendben tartani, plusz magadat is ellátni a munka mellett. Én ezt magamon tapasztalom
Én kis városban nőttem fel és emlékszem rá, hogy amikor lakásból költöztünk családi házba, már ott és akkor (11 éves koromban) is "luxus" volt átlag embernek a városban tűrhető helyen házat venni. Ezért költöztünk a kisváros mellé egy faluba.
Most Budapesten élek, szintén abban az életszakaszunkban járunk, hogy lakásból költöznénk családi házba és éppen ugyanezt látom. Nagyon nem egyszerű a váltás, ha élhető környezetet szeretnék és nem egy lepukkant odút. Már agglomerációban is luxus lassan.
Az, hogy egyedülállóként nehezebb-e, elég szubjektív. Attól függ mennyit keresel és milyen beállítottságú társ van melletted. Lehet neked 1 milliós nettó bevételed, ha az asszony háztartásbeli és eltapsolja az egész fizudat hónapról hónapra. Így nyilván nem könnyebb kettesben. Meg lehet nettó 600 ezres bevétele mindkettőtöknek, jó pénzügyi tudatossággal, úgy nyilván egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!