Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol vennétek házat Pest megyében?

Hol vennétek házat Pest megyében?

Figyelt kérdés
Persze nincs annyi pénzem,hogy bárhol házat vegyek. De ha mégis lenne Budapest vonzáskörzetében vennék házat, mindenképpen falun,merthogy falusi ember vagyok,nem szeretem a várost,de mégis jó lenne a közvetlen közelében leni. Tehát ha nem számítana a pénz,hol lenne a legjobb házat venni az adott feltételekkel?
2022. márc. 20. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp valami kötött pályás, azaz vonat vagy HÉV vonalán érdemes nézni. Szóval attól függ, Budapest melyik részére akarsz ingázni.
2022. márc. 21. 15:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazából Budapest teljes területén szoktam dolgozni,mikor hová megyek. Építőipari kisvállalkozó vagyok. Sok helyen néztem már házat,csak nem jutottunk még dűlőre. Köszönöm az eddigi válaszokat
2022. márc. 21. 19:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Közelükben éltem és ismerem őket: Gomba, Káva, Mende, Kóka. Ezek elég falusiasak, kellemes környezetűek, de mégis közel vannak Budapesthez.
2022. márc. 24. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!