Lakás vásárlás hol lenne előnyösebb Szombathelyen vagy Zalaegerszege, és miért?
Ha biztosabb munkahelyet akarnék hosszú távon akkor inkább sopron vagy győr. Igaz ezek drágábbak
. Sopron előnye, hogy egy óra alatt elérhető Bécs is, ami az EU egyik legfejlettebb országának a fővárosa , Győr meg nagyon fejlett iparilag.
A szuleid hol laknak? Milyen fajta kozlekedesi eszkozre lesz szukseged "haza jarni"? Mik a szempontjaid a varossal kapcsolatban? Milyen munkat tudsz ellatni? Van valami keresett szakmad, vagy munkahely igereted, kilatasod, elkepzelesed? Hazat vagy lakast tervezel venni?
En laktam Egerszegen par evet, annak idejen kellemes, parkos, viragokkal teli, nem szep, de emberlepteku, elheto varosnak tapasztaltam. Sok kedves emberrel talalkoztam ott, nyitottak, segitokeszek voltak velem. Jo ovodak, iskolak talalhatoak a varosban, es van tobb felsooktatasi intezmenye is. Megvan szinte minden, ami szukseges. Munkahely szempontjabol sajnos most nem tudom, h mi a helyzet. Egerszeg nagy kiterjedesu, sok kis varosreszbol, ill. regebbi falvakbol tevodik ossze, es a kozossegi kozlekedes nem mindenutt volt a legjobb, erre emlekszem. Tehat attol fuggoen, h hova koltoznel a varoson belul, lehet, h szukseged lenne autora, de az is elkepzelheto, h mar javult a helyzet.
Ami a "mindenfele embert" illeti, ott is van beloluk boven... ez a legnagyobb minusz.
A szüleim pont a két város között élnek.
Tulajdon képen a buszközlekedés nagyon jó, azzal haza tudnék járni, illetve van autóm is.
Fontos, hogy élhető legyen, legyen munkahely lehetőség, lényegesnek tartom az emberek hozzáállását, mennyire nyitottak, segítőkészek, barátságosak..
Végül is szociális területen tudok elhelyezkedni, szociálpedagógus, gyógypedagógiai asszisztens végzettségem van. Most szeptembertől pedig szeretnék még tovább tanulni.
Inkább egy mini garzont szeretnék venni, most így az elején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!