Északi fekvesü lakas a jobb vagy a déli?
Lehetösegünk van meg vasarolni egy eszaki fekvesü, elsö emeleti(nem földszint), 80 negyzetmeteres teljesen uj lakast. Velemenyeket szeretnek kerni attol akinek hasonlo lakasa van, hogy elegedett e.
Lenne még egy déli fekvesü a negyediken (ugyan abban a tarsas hazban), de annyira nem szeretek liftezni es emiatt ezt a lakast annyira nem preferalom. 9 emeletes uj tarsas haz egy lako parkban
Északi fekvésű, első emeleti lakásban lakunk. Ide soha nem sütött be a nap, mert eléggé beépített a környék. Sötét van állandóan, és fel kell kapcsolni a villanyt, ha nem akarod barlangban érezni magad.
Előnye hogy nyáron viszonylag hűvös, eddig kibírtuk klíma nélkül.
Én a délit választanám. Szeretem a napfényt. Ilyenkor is jobb a közérzetem, ha süt a nap, hiába van téli hideg.
4. Emelet nem magas a lépcsőn se. Én is liftes házban lakom és mégse liftezek sokat. Kell ennyi mozgás. De persze a lifttel sincs bajom.
Én is a déli fekvésűt választanám. Ki tudod árnyékolni a napfényt, függönnyel, reluxával, redőnnnyel.
Viszont az északi fekvésűbe nem tudod becsalogatni a napfényt sehogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!