Melyiket választanád?
A) Hazaköltözni a szülővárosodba, ahol közel van a család és a barátok, venni a jelenlegi megtakarításodból (3-4 millió) egy kis tanyát, viszont fele annyit keresnèl, mint most,
Vagy
B) Maradnál tovább Pesten albérletben, ahol ugyan jól keresel, de távol vagy mindenkitől és az albérlet is sokat elvesz, saját ingatlanod meg soha nem lenne a környèken, max hitelből.
Ha van vidéken stabil munkalehetőség, akkor én az utóbbit választanám. A kereset tökmindegy, vidéken az árak is olcsóbbak.
Budapesten lakás? Én fél éve vettem 28 millióért, azóta ez már legalább 32 lenne. Én csakis a munka miatt döntöttem Pest mellett, elég specifikus szakmám van, ilyet vidéken nem találnék. De nekem éppúgy vidékre húz vissza a szívem, mint neked.
Képzeld el az életedet 10 évvel később, hogy akkor hol akarsz lenni és kivel (pl. család). És annak az embernek vásárolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!