Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ház vásárlása?hitel?

Ház vásárlása?hitel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nézegettem házakat és 45millió alatt nem is találatam normális környéken.Szeretnék majd egyszer a párommal lakást venni.Néztem otp lakáshitel kalkulátorral havi 300ezert ft kéne befizetni 30milló ft-ra és abból még házat se vettem.És gondolom + önerő.

Ne nézzetek naiv kis hülyének de hogy tudnak az emberek így lakást venni?Ilyen jól keresnek.Nincsenek millióim félre téve,nem tudnánk havi 300eft kifizetni,így sose tudok lakást venni?Vagy van más hitel felvétel amiből házat lehet venni?

2022. márc. 4. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2022. márc. 7. 06:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindig addig nyújtózkodtam ameddig a takaróm ért. Nekem a negyedik vásárlásom volt olyan, 50 évesen, amit te kezdőként kinéztél. Mindig takarékoskodtunk, nem szórtuk a pénzt szükségtelen dolgokra, és mindig összespóroltuk a következő szebb, nagyobb lakásra, házra valót. De pályakezdő munkavállalóként nem kertes családi házban gondolkodtam, az biztos.
2022. márc. 7. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!