Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van itt olyan aki gyerekekkel...

Van itt olyan aki gyerekekkel úgy él, hogy ovi/iskola idoben tomblakasban a varosban, nyariszunetben pedig egy varosszeli uduloovezetben kb ugyanugy 60 nm-es hazban?

Figyelt kérdés
Nem engedhetjuk meg magunknak a belteruleti csaladi hazat, csak zartkert ingatlanra futna, a varos szelen. Kivancsi lennek, mas aki igy el joforman 2 laki eletet, mik azok a tenyezok amik megnehezitik az eletet, vagy mi az amit pl nagyon szeret benne? Nem mertunk eddig belevagni ebbe, de most nagyon fontolgatjuk.
2022. márc. 3. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi a belvárosban társasházban élünk 3 kisgyerekkel, innen a legkönnyebb megoldani a logisztikát (minden gyalog elérhető), hétvégén vagy jó időben pedig lemegyünk papához vidékre, nekünk ez így megfelel, a kertes házak nagyon drágák és a bejárás sem egyszerű + rengeteg pénz, idő
2022. márc. 3. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi is gondolkodtunk rajta, de végül elvetettük. Nem mindegy mekkora város nyilván, de ha nem túl nagy, akkor zártkertből is be lehet járni. Nekem a kétlaki élet a logisztika miatt bukott meg. Ami itt kéne az éppen ott van, ami ott kéne, az itt van. Mindenből csak nem lehet kettőt venni, de ha nem így tervezek, akkor meg költözködöm, hazaugrálunk a városba, szóval nem tudom.
2022. márc. 4. 09:20
 3/3 anonim válasza:
100%

mi majdnem így élünk. Bp. lakótelep, nincs reggeli esti dugóban ülés. Egész nyáron + téli szünet + őszi szünet+ tavaszi szünet üdülőövezet.Férjemmel sokszor felváltva vagyunk szabin, így 2 hét kivételével megoldható, hogy egész nyáron ott lehessenek a gyerekek.

nagyon szeretem. Megvan a város előnye, s a vidék szünetben.

2 hátránya van:

mivel lakásba nem szeretnénk kutyát, így nem lehet

kész depressziós vagyok 1-2 hónap visszajövetel után...

2022. márc. 4. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!