Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Anyám akkor lenne tisztességes...

Anyám akkor lenne tisztességes, ha a nevemre iratná az ingatlant?

Figyelt kérdés

Párom szerint, anyám önző, mert nem iratta a nevemre a nyaralót, amit örökölt.

Így lenne tisztességes valóban?

2022. febr. 26. 13:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
91%

Akkor minek nevezed hogy leírod 5 x h más kapott házat bezzeg te nem

Tényleg sajnálom ha nem kaptál és nem tudnak támogatni. De ez akkor is túlzás amit csinalsz

2022. febr. 26. 21:18
 52/64 anonim ***** válasza:
83%

Én 4-esnél is szarabb átlagú tanuló voltam, mégis 440 pontom lett felvételin. Hiszen az érettségi eredményeket nézik, azok pedig jól sikerültek. Te is bármikor tudtál volna újraérettségizni.

Sőt rengeteg olyan szakma szakjaira alacsony a ponthatár, amikkel később jól lehet keresni. (Persze ha nem az ország legjobb egyetemére akarsz menni a szakmán belül.)

2022. febr. 26. 21:44
 53/64 anonim válasza:
85%

AZTAK*RVA

Két ekkora tisztességtelen, gerinctelen majmot, mint te és a párod. Drága édesanyádból akartok megélni, és kicsikarni az Ő, teszem hozzá az Ő örökségét amihez nektek max annyi közötök van, hogy ha anyátok rád, vagy rád és A tesódra is iratja a végrendeletében akkor majd talán a halála után( ami remélem minél később következik be) rendelkezhettek a nyaralóról. Az meg hogy nem tesz alád, alátok lakást valószínüleg nem azért van mert nem szeret titeket, hanem mert nincs annyi pénze/ kell neki a tartalék idős korára mert gondolom számol azzal, hogy majd leszarjátok szegényt ha már nincs hasznotok szegényből. Két k*csög lebuj g**ci

2022. márc. 3. 10:49
 54/64 A kérdező kommentje:
Akiknek a popija alá lakast toltak, azok is anyuci apuci nélkül sehol nem lennének. Akik örökölnek azok is sehol nem lennének, szóval azokra is el lehet mondani ezeket kedves utolsó alpári válaszoló.
2022. márc. 3. 14:45
 55/64 anonim ***** válasza:
69%
54: tehát akkor irigykedsz..
2022. márc. 3. 14:48
 56/64 A kérdező kommentje:
Nem, csak azokat nem tartom olyan embereknek akik önerejükből jutottak lakáshoz.Ennyi.
2022. márc. 3. 14:51
 57/64 anonim ***** válasza:
84%

Hát, speciel nekem senki nem tolt alám semmit, nem nyertem, nem örököltem, mégis 3 ingatlanom van, ebből az egyik egy balatoni nyaraló.

Rendesen megdolgoztam mindegyikért, miközben még én segítettem a kisnyugdijas, beteg szüleimet.

Sokkal nagyobb tartást ad a tény, hogy önerőből vittem valamire, mintha a pénzéhes párom és a pénzéhes anyja unszolására kitapostam volna az anyámból, vagy a "párom" anyjából.

Szerencsére nem vagyunk egyformák!

2022. márc. 3. 14:55
 58/64 A kérdező kommentje:
11 órában dolgozol te is valahol, vagy irodában heti 5 nap nyolc órában?
2022. márc. 3. 14:58
 59/64 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel (57-es vagyok), akkor saját vállalkozásomban dolgozom, ügyvezető tulajdonosként. Azelőtt, míg a céljaimat el nem értem, többet is mint napi 11 óra és sokszor hétvégén is.

Ma már nincs miért extra módon hajtanom magam, napi 8-9 órát dolgozom, szabadságra is elmegyek, mert csak az a dolgom, hogy szinten tartsam az életszínvonalamat.

2022. márc. 3. 15:08
 60/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2022. márc. 3. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!