Házgyári panelek meddig fognak még kb. állni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van ezer és egy becslés és lehetetlen biztosat mondani, de mégis megszavaztatnám.2022. febr. 23. 17:20
A kérdező szavazást indított:
50-60 év
60-70 év
70-80 év
80-90 év
90-100 év
100 év felett
18 szavazat
1/14 anonim válasza:
Túlélnek téged, legyen ennyi neked elég.
2/14 A kérdező kommentje:
Majd akkor lesz elég, ha én úgy gondolom. Érveket hozhatnál azért, ha már ilyen magabiztos vagy ebben.
2022. febr. 23. 17:27
4/14 A kérdező kommentje:
Amúgy a szavazást úgy értettem, hogy élet tartamra, félreérthető!!!
2022. febr. 23. 17:41
5/14 A kérdező kommentje:
tehát nem plusz 100+ év mert niylván irreális...
2022. febr. 23. 17:41
6/14 anonim válasza:
Most addig fogod kérdezgetni amíg össze nem dőlnek?
7/14 anonim válasza:
Parasztház is áll már 200 éve, panel miért ne állhatna legalább 100-ig. Nálunk (Mo.) a panelek lényegesen jobb minőségben épültek mint a román, ukrán vagy orosz panelek. Az igaz, hogy átmeneti megoldásnak szánták őket, de nem azért mert összedőlnek, hanem mert akkoriban úgy gondolták, hogy építenek újakat belátható időn belül.
8/14 anonim válasza:
Kérdező! Te eleve nagyon optimista vagy mert a szavazás alját 50-60 évben jelölted meg.
9/14 A kérdező kommentje:
8 leírtam, hogy az életkorra gondoltam, tehát amit 50-60 évnek írtam az azt jelenti, hogy a többségük hamarosan "összedől".
2022. febr. 23. 22:26
10/14 anonim válasza:
nem dőlnek össze ez akkora marhaság, csak a panelprolikat próbálják velük heccelni.
A beton az strapabíró az újépítésűek is betonból készülnek csak szólok.
A lényeg mindig a műszaki stb. dolgok ezeket kell rendbe tenni ami hatalmas költség de így is kevesebb mint ledózerolni és zsír új lakásokat építeni amit senki nem tud kifizetni aki jelenleg ezekben él.
2-3 millió él ilyenekben szerinted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!