Lassan egy éve vettünk lakást, de nem kaptunk illetékfizetési felszólítást. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Tényleg ennyire lassan küldik ki? Teleknél úgy tudom, hogy addig nem lesz teljesen a tied, amíg nem fizetted ki az illetéket. Lakásnál is van ilyen?
Lehet az, hogy elkeveredett és nem kaptuk meg és most kamatozik? Ajánlottan küldik?
2022. febr. 21. 17:57
11/14 anonim válasza:
Mi 2021 augusztusában vettünk és szeptemberben már megkaptuk az értesítést.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mi is kértünk rá 24 hónapos részletfizetést, lehet, hogy ezért csúszik nekünk is. Most már a 12 hónapos is jó lesz lassan, ha nem kapjuk meg a 24 hónapot :)
2022. febr. 22. 18:20
13/14 anonim válasza:
Érdekes, fél éve vettem, én sem kaptam még. Lehet egyébként részletfizetést kérni rá úgy tudom. Én nem fogom ösztökélni őket, hogy jusson eszükbe :). Az egy marhadág, hogy az illetékig nem lesz a tiéd, megvolt az adásvétel, földhivatal átíratta a nevedre, akkor a tiéd.
14/14 anonim válasza:
Nekünk az egyik ingatlanra egyáltalán nem küldtek. Én nem reklamáltam a NAV-nál. Már elévült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!