Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lassan egy éve vettünk lakást,...

Lassan egy éve vettünk lakást, de nem kaptunk illetékfizetési felszólítást. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Tényleg ennyire lassan küldik ki? Teleknél úgy tudom, hogy addig nem lesz teljesen a tied, amíg nem fizetted ki az illetéket. Lakásnál is van ilyen?

Lehet az, hogy elkeveredett és nem kaptuk meg és most kamatozik? Ajánlottan küldik?

2022. febr. 21. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi 2021 augusztusában vettünk és szeptemberben már megkaptuk az értesítést.
2022. febr. 22. 17:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mi is kértünk rá 24 hónapos részletfizetést, lehet, hogy ezért csúszik nekünk is. Most már a 12 hónapos is jó lesz lassan, ha nem kapjuk meg a 24 hónapot :)
2022. febr. 22. 18:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, fél éve vettem, én sem kaptam még. Lehet egyébként részletfizetést kérni rá úgy tudom. Én nem fogom ösztökélni őket, hogy jusson eszükbe :). Az egy marhadág, hogy az illetékig nem lesz a tiéd, megvolt az adásvétel, földhivatal átíratta a nevedre, akkor a tiéd.
2022. febr. 22. 19:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekünk az egyik ingatlanra egyáltalán nem küldtek. Én nem reklamáltam a NAV-nál. Már elévült.
2022. ápr. 15. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!