Ha kitör az Ukrán-Orosz háború, mindenki menekülni fog kelet-Magyarországról? Ez le fogja vinni a debreceni ingatlan árakat?
Üzenem a paranoid skizofréniában szenvedőknek, hogy sehol nem írtam azt, hogy szeretném, ha kitörne a háború és azt se, hogy emiatt lemenjenek a debreceni ingatlanárak, csupán egy kérdést tettem fel. Ha már egy ilyen kérdés kiveri egyeseknél a biztosítékot akkor mi lesz ha tényleg lerohanja Vagyimír az ukránokat és egy véres háború után - ami miatt mi is kőkeményen besz@pjuk majd - Oroszország lesz a közvetlen szomszédunk.
Az meg, hogy Viktor nemrég meglátogatta mentorát a fő maffiavezért, még nem jelent semmit. Horthy is nagy komájának hitte Hitlert aztán tudjuk mi lett a vége. Arról nem is beszélve, hogy az oroszok majd egyszer kérni fognak azért cserébe valamit, hogy jóval ár alatt adják Viktornak a gázt azért, hogy ő itt rezsicsökkentéssel tudjon választást nyerni.
11: én csak azt mondom, hogy szerintem elég meredeken gondolkozol. Van alapja annak, amit mondasz, de ha nekünk Oroszországgal konfliktusunk lenne, azt nem csak debrencenre hanem az egész országra hatna.
Amit feltételezel abból az érzédők ki, hogy valami hasonló fajta megszállást vizionált Magyarország keleti részén, mint ahogy Ukrajnával tették az oroszok. Ez azonban teljesen elképzelhetetlen, a fő okok közt ott az uniós és NATO tagság. De történelmileg is teljesen más helyzet, mivel Ukrajna az maga az orosz őshaza, mi magyarok pedig sem genetikailag, sem földrajzilag nem voltunk soha szláv nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!