Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest Mexikói út vélemények?

Budapest Mexikói út vélemények?

Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne, hogy mennyire biztonságos a környék.

#Budapest #Mexikó út
2022. febr. 5. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Én ott laktam 5 évig. Konkrétan a kisföldalatti mexikói úti vegállomásánál. Szerintem abszolút viztonságos, éjszaka is bármikor haza mertem menni. Egy hely volt, ahol picit paráztam a sötétben: konkrétan az aluljáró. Mármint a Kacsóh Pongrác úti alúljáró, ahol a kisföldalattitól az egyes vilig átblehet menni. Nappal semmi gondom nem volt vele, este már azért én paráztam tőle. De az 5 év alatt csak egyszer hallottam olyan esetről, hogy ott zsebeltek ki vkit, azóta sem. Én szerettem a környéket. Sok a zöld, jó a közlekedés, hamar bent van az ember a belvárosban, és éjszajai járat is van (legalábbis akkor volt). Viszont a bulizós belvarostól mar pont megfelelő távolságra van, hogy nyugodtan lehessen ott lakni es élni, viszont ha bulizni, szórakozni támadt kedvem, hamar bent voltam a belvárosban, és éjszaja is könnyen haza tudtam jutni.
2022. febr. 5. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, melyik része. A Fogarasi-Mogyoródi között kicsit lepukkantabb, ha a Gmapson megnézed a házakat, látszik is rajtuk.

Ott a környező keresztutcákban nagyobb mennyiségben előfordulnak “rejtett tartalèkok”, a 80-as troli Várna utca megàllójàban rendszeresen lődörögnek, balhéznak. Hogy ez közbiztonságilag mit tesz nem tudom. Én laktam a 8. ker Baross utcàban, (Legendás nyóccker)ott sem késeltek meg napi 3x de akárhová néztem alig volt

“ősmagyar”. Nem éreztem azt, hogy jó környéken lakom, pedig a Nagykörúttól 25m-re volt.

Na de folytatva:

A Mogyoródi-Egressy között ipari terület jellegű, szerintem talán lakóház sincs ott.

Az Egressy egy választóvonal, innen kis párlakásos társasházak, családi házak jönnek, kellemes kis környezetben. A Thökölytől Erzsébet kirnéig ugyanez, csak inkább a többlakàsos th. dominál.

Utóbbi részeken nem nagyon jellemző a bcs.

Ami àltalànossàgban igaz, hogy a Mexikói teljes hosszàban ott a vasút, tehát zajos, elővárosi vonatok párpercenként, plusz amióta automatikusan ad a vasút menetvonalat, tehervonatok is járnak erre, nem is egy kettő… hát. Szokni kell…

Ami előfordul az a szemétlerakás a vasút hosszàban, bàr ezt aránylag hamar elviszik, mégis sokazor van ilyen sajnos.

Összességèben az Egressy-Erzsébet kirné szakaszon ajànlom, hogy vegyél-bérelj, a Mogyoródi-Fogarasin annyira nem.

Közbiztonságilag Zugló nem rossz hely amúgy, 1-2 területe van ahol inkább nem vennék, egyik ez a Mex. lenti része, Ilka utca környéke pl. …

2022. febr. 5. 10:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A Thököly út mellett lenne pár házzal. Egy 3 emeletes társasházrol lenne szó amit néztünk.

2022. febr. 5. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen vàllalható a környéke.

Annyi, hogy ha a Thököly-Erzsébet kirné szakaszra esik az forgalmasabb, zajosabb picit, BKV buszok 0-24.

A Thököly-Egressyn kisebb az átmenő forgalom, BKV sincsen.

De élhető környék nagyon, jó tömegközlekedéssel.

2022. febr. 5. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadható, a Korong utca környékén a vasutat leszámítva egész szép hely. Ha nem oda néz, vagy legalább a háló nem, akkor szerintem ideális lehet. Lift vsz. nem lesz, nem túl nagyok a házak.
2022. febr. 5. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!