Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennétek 3. emeleti lakást...

Vennétek 3. emeleti lakást egy lift nélküli 4 emeletes házban?

Figyelt kérdés
ha nem, miért nem?
2022. febr. 4. 17:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én megléptem a lehetetlent, amit senki nem merne :D 3 kisgyerekkel költöztem 3ik emeletre lift nélküli társasházba, de csak azért mert ez volt édesanyámhoz a legközelebbi és nagy tégla lakás + így a belvárosban tudtam maradni. Nekem a szállítókkal szerencsém van, egyik se húzta a száját amikor mosógép vagy hűtőt kellett hozni
2022. febr. 4. 21:19
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem, mert nem bírom a lépcsőzést. Szív problémáim vannak.

Nehéz lenne becuccolni is, vagy ha bármi új bútort vennék felcipeltetni..

Van egy 400literes akváriumom is. Nem hiszem hogy 3.emeleten túl szerencsés lenne

2022. febr. 4. 21:34
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

Nem, semmiképpen sem. A 2. emelet lenne a maximum.

40 éves kor felett már nehezebben lépcsőzik az ember.

2022. febr. 4. 23:03
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

Nálam nem a lépcsőn múlna a dolog.

Alapból rengeteget túrázok, kirándulok, látok 70+ éves embereket is akik végig mennek 20-30-50 km-eket meg 1-2000 m szinteket.

2022. febr. 4. 23:42
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Persze! Nem dicsekvésből mondom, de huszonéves, rendszeresen sportoló, erős, egészséges ember vagyok. Nem tudom elképzelni, hogy miután jövök haza a futásból vagy a súlyzós edzésről majd pont felmenni a 3.-ra okozna kihívást.
2022. febr. 5. 09:02
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Én a 6-os válaszoló vagyok és a felsorolásomból kihagytam, hogy pl. a szüleim nem tudtak feljönni hozzám soha. Anyám súlyos szívbeteg és asztmás lett idős korára, apámnak is voltak gondjai.

Szóval szép-szép, ha valaki felfut a 3-ik, 4-ikre, de inkább csak hátránya van mint az előnye, amire előre nem is gondol az ember.

Amellett senkinek nincs megtiltva, hogy "edzésként" LIFTES házban csak a lépcsőt használja, de jó ha van az a lift, előre nem látható dolgokra.

2022. febr. 5. 09:11
 17/22 anonim ***** válasza:
57%
50f vagyok, simán felszaladok még magasabbra is, nem ez lenne nálam a probléma, hanem az esetleges lépcsőházi forgalom, bár a 3.-on már sokkal kisebb lehet.
2022. febr. 5. 15:19
 18/22 anonim ***** válasza:
44%
Olyan ember vagyok, akinek az egészségi állapota jelentősen jobb, mint az átlag rántotthúsfaló prolié, így pusztán az említett elhelyezkedése nem okozna gondot.
2022. febr. 5. 16:31
 19/22 anonim ***** válasza:
60%

Én tavaly vettem lakást.

Nagyon tetszett egy négyemeletes kis panel ház csendes utcában. Sajnos horror áron voltak ott a lakások de nem bántam meg hogy nem ott vettem hanem 200 méterre egy 10 emeletesben.

A liftet sose használom, de jönnek vendégek futárok költöztetők és lehet nekem is kisgyerekem balesetem vagy költözhet ide idősebb rokon bármi előfordulhat.

A lift nélküli házakban nem vennék lakást.

2022. febr. 6. 05:40
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
Lehet az ember fitt, de jön egy nagyobb műtét vagy pl császár és baromi kellemetlen lehet csak azért a 4 fal között bezárva hetekig, mert nincs lift. Nekem pl 25 éves koromig 2 műtétem volt, ami miatt 2 hétig alig lehetett felkelni, de a szomszéd kisboltba át lehetett azért menni. Lépcsőzni nem lehetett és örülök neki, hogy nem másokat kellett állandóan ugráltatnom ez miatt. Vagy pl volt hogy leestem a lépcsőn lázasan nagyon gyengén, ügyeletre menet. A hétköznapokban oké a lépcsőzés, de beüt egy kisebb baj és máris nagyon gáz, hogy csak 3 emeletet megmászva tudsz hazamenni.
2022. febr. 6. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!