Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Panellakás árából mennyit...

Panellakás árából mennyit 'illik' lealkudni?

Figyelt kérdés
Lakásvásárlás előtt állok, egy panellakás tetszett meg. Az ingatlanos azt mondta, alkudható, de ez mit jelent pontosan, van valamilyen íratlan szabály erre? 50nm, 45 millió, bútorozott, újszerű.
2022. jan. 23. 00:03
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Cca 1, másfél millió
2022. jan. 23. 00:13
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Hát nincs ilyen etikett, hogy mennyit illik :D Minél többet, aztán az eladó majd megmondja, hogy mennyit enged.
2022. jan. 23. 00:53
 3/10 anonim ***** válasza:
41%

50 m2 és 45 millió ?

Ne viccelj már az már téglalakás és újépítésű árat súrol.

Panelnál 50 m2 ( mégha luxus módon is van felújítva ), ha szuper környéken is van 40ig maximum az ára!

Ebből így minimum 5 milliót kellene alkudni de inkább többet viszont a reális hirdető 1 millió alkut tesz mindig az irányárba.

2022. jan. 23. 05:18
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Panelok felkapottak jelenleg. Ha be van szigetelve akkor ugyanolyan vagy jobb mint egy új társasházi lakás. Alkudni lehet, de ne nagyon szoktak engedni, csak akkor engednek egy két milliót ha készpénzes vevő vagy.
2022. jan. 23. 06:50
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Ha hiteles vevő vagy akkor teljesen kizárt hogy alkudhass
2022. jan. 23. 06:52
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Azert nevetséges milyen világ lett, a tervezett élettartamànak erősen második felében járó panel 45 milla? Nah nekem meglenne az önréazem, hogy itthon beleugorjak egy hitelbe, de akkor màr inkább külföldön teszem ezt mèrnokkent. Nem egy kelet európai panelert fogok eladosodni egy életre.
2022. jan. 23. 07:42
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Én tavaly egy vidéki nagyvárosban 24 millióért hirdetett panelt alkudtam le 22,5 millióra.

Hiteles vevő voltam, igaz nálam ez azt jelentette, hogy 80% önerőm/készpénzem volt és csak a lakás árának 20%-át vettem fel hitelre.

2022. jan. 23. 11:26
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Igazán akkor jársz jól,ha szomszédoktól megtudod a tulaj nevét.

Felkeresed,és vele egyezkedsz.Amit az ingatlanos elvinne ,neked az is nyereség lesz.Így sikerült venni 2 millkával olcsóbban .

2022. jan. 23. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Te tudod, hogy azon a környéken mennyiért hirdetik a lakásokat. Ha ez az ár olcsónak számít, akkor csak minimális mértékben lesz alkuképes. Egy milliót lehet, hogy enged, de nem biztos. Ha az ár az átlagnál magasabb, akkor próbálhatsz többet is lealkudni. 2-2.5 millió is lemehet esetleg. Meg kell kérdezni, aztán meglátod, belemegy-e.
2022. jan. 23. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az se mindegy, hogy 20 millióból vagy 40 millióból enged valaki 2 milliót. Az egyiknél 10%, a másiknál 5%-ot jelent a 2 millió.
2022. jan. 23. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!