Hogyan vegyen lakást az, akinek se pénze, se öröksége,
se semmije?
Figyelt kérdés
Beletörődni, hogy sosem jut előre?
Marad az albérlet és a “kidobott” pénz, de legalább van tető?
Kilátástalan helyzet…
Nincs szülő, aki támogat, egyedül a fizetés -ami oly kevés-, mint havi bevétel.
Albérlet díjával nincs gond, hónapról hónapra élés sem zavar, fizetnék hitelt, de nem vagyok rá jogosult, mivel nincs semmim, önerő sem. Összegyűjteni is lehetetlen.
Itt kereshetsz telket, lakást, házat, vannak fillérekért is, felújítandók, minden. Bőven van kínálat [link]
2022. jan. 16. 15:23
12/28 anonim válasza:
Ekkora fizetesből egyedül bérelni luxus.
Én anno a 200-as nettomból 40-et költöttem berlet+rezsire, 3-an bereltünk 120-ert lakást.
2022. jan. 16. 15:23
13/28 anonim válasza:
Szob Esztergomhoz van közel, esetleg Visegrádhoz, ami annyira nem bővelkedik munkalehetőségekben. A 74 ezer forint a telek 9/20 részére szól. Semmit nem adtak meg a telek víz-gáz-villany-csatorna ellátásáról, sem a telek beépíthetőségéről.
De ha mindettől el is tekintünk, mert tfh minden oké, akkor is ott van az, hogy átlag ember kőműves nélkül nem húz fel házat, sem apránként, sem máshogy. Legalábbis nem olyat, amiben én le akarnék élni évtizedeket.
2022. jan. 16. 15:26
14/28 anonim válasza:
lol...És belinkel egy telket aminek árverés útján licitálhatsz a 9/20-ad részére :D Hát abból nem lesz ház.
2022. jan. 16. 15:31
15/28 anonim válasza:
Az a baj, hogy amíg apránként felhúzod a házad, addig is élni kell valahol. Kis pénzből egyszerre bérelni, építkezni elég erős.
2022. jan. 16. 15:32
16/28 anonim válasza:
Vállaljon el egy gondnoki vagy kertészi munkát bennlakással a hatvanpusztai uradalomban.
2022. jan. 16. 15:37
17/28 anonim válasza:
13 Szobon felülsz a zónázó vonatra és egy óra alatt a Nyugatiban vagy. A kőműves szakmát gyorsan el lehet sajátítani, akár autodidakta módon is. Lehet építeni házat vályogból, sárból gyorsan egyszerűen vagy szalmabálákból is.
2022. jan. 16. 15:39
18/28 anonim válasza:
Mi most (év elején) vettünk zártkerti telket Kecskeméten lealkudva 8 millioért. Kifüggesztéses volt, átminősítettük utána belterületté, decemberbe lett a miénk, annyira hosszú s folyamat és 350ezer volt az átminősítés
2022. jan. 16. 15:40
19/28 anonim válasza:
Én 5 évet éltem kint Angliában úgy, hogy a szállásom szinte ingyen volt és a fizetésem nagy részét el tudtam tenni. 5 év után 25 millió forinttal jöttem haza, amiből 2017-ben itt a vidéki nagyvárosban ahol lakom egy remek nagy lakást tudtam még venni. Most is 300 alatt keresek, de legalább a lakhatás egy életre pipa és így hogy nem kell már törlesztőre/albérleti díjra költeni kényelmesen kijövök ennyiből. Nekem sem volt soha semmi kilátásom öröklésre, szülői támogatásra.
2022. jan. 16. 15:57
20/28 anonim válasza:
"Nem éri el a 200.000-et a fizetésem."
Kíváncsi lennék mi a szakmád.
Ismerősöm térkövezni jár (segédmunkás), kemény meló, de 400 tisztán megvan neki minden hónapban.
Asztalos haver 5-600, és nem űrhajót épít, hanem csak konyhaszekrényt.
A gázszerelőt már nem is írom, attól már én is elpirulok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!