Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan vegyen lakást az,...

Hogyan vegyen lakást az, akinek se pénze, se öröksége, se semmije?

Figyelt kérdés

Beletörődni, hogy sosem jut előre?

Marad az albérlet és a “kidobott” pénz, de legalább van tető?

Kilátástalan helyzet…

Nincs szülő, aki támogat, egyedül a fizetés -ami oly kevés-, mint havi bevétel.

Albérlet díjával nincs gond, hónapról hónapra élés sem zavar, fizetnék hitelt, de nem vagyok rá jogosult, mivel nincs semmim, önerő sem. Összegyűjteni is lehetetlen.

2022. jan. 16. 13:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Szobabérlés, azaz társbérlet másokkal és úgy önerőre gyűjtögetés, mellette pedig tanulás, hogy jobb munkahelyed legyen.
2022. jan. 16. 13:14
 2/28 anonim ***** válasza:
86%

Annyian feltették már ezt a kérdést.

Hát ha még erős fizetésed sincs akkor nem fogsz lakást venni.

Az életedet te alakitod szóval ez változhat.

2022. jan. 16. 13:29
 3/28 anonim ***** válasza:
73%

Örökösödési szerződéssel idős embertől, akit segítesz max. 1-1,5 évtizedig...?

Van még pár más mód is.

Az se mindegy, hogy világvárosban akarsz-e élni vagy 50 fős faluban.

50 fős faluban már most is válogathatsz a hátrahagyott házakból ingyen.

Vagy Dél-Kelet Ázsiában szállodában lakhatsz all inclusive havi 80 000 Ft-ból.

Stb...

2022. jan. 16. 13:44
 4/28 anonim ***** válasza:
17%
Vegyél egy olcsó telket, aztán húzz fel rá egy házat apránként önerőből. A semmiből is lehet házat építeni: https://www.youtube.com/watch?v=t5CmENamX7Y
2022. jan. 16. 14:00
 5/28 anonim ***** válasza:
96%
Elhúzol a p.csába külföldre egy olyan melóhelyre ahol a cég fizeti a szállást meg a kaját. Onnantól meg rajtad áll hogy mit kezdesz a fizetéseddel, feléled jóléti kiadásokra vagy félreteszed valamilyen célra. Rengetegen csinálják ezt miután felfogták hogy semmilyen más lehetőségük nincs a boldogulásra.
2022. jan. 16. 14:06
 6/28 anonim ***** válasza:
2022. jan. 16. 14:09
 7/28 anonim ***** válasza:
80%

Tanulni kell! Sok fiatal megáll a 8 általánosnál, mert nem neki pénz kell a legújabb csúcsmobilra. Nem egyet láttam a cégnél, hogy az első fizetését erre költi, közben meg szidja az irodistát, hogy az miért keres annyival többet.

Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy tanuljon, és legalább egy szamát szerezzen, amivel mégiscsak többet keres, mint egy sori betanított munkás.

2022. jan. 16. 14:48
 8/28 anonim ***** válasza:
91%

A négyes válasz haláli. :'D

Olcsó telek olyan helyen, ahol érdemes venni mert bőven akad értelmesen fizető munkalehetőség, nincs. 8-15 millió már a telek is.

A húzz fel rá apránként egy házat meg... Hát én tudom hogy ez még talán 20 éve is működött, de hacsak nincs a családban kőműves, az egyszeri átlag ember nem fogja tudni, hogyan kell házat építeni.

Én speciel a bankok árverés listáit szoktam nézegetni. Ott ritkán ugyan de előfordulnak jó vételek.

2022. jan. 16. 14:58
 9/28 anonim ***** válasza:
9%
8-as: [link]
2022. jan. 16. 15:09
 10/28 A kérdező kommentje:

Nem éri el a 200.000-et a fizetésem.

Kisvárosban élek, voltam már interjún, de nem fizetnek többet sehol.

Angol nyelvvizsgát megcsináltam, de nem nagyon használom a nyelvet, munkámból kifolyólag néha. Érettségim, szakmám van. Irodában dolgozom…

Nincsenek nagy igényeim, az albérlet 100.000 Ft rezsivel. Nincs is nagyon olcsóbb… azokat is nézem.

2022. jan. 16. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!