Ház vásárlás előtt állunk. Maga a ház nagyon jó árban van sehol nem találnánk ennyi pénzért. Nem véletlen hogy olcsó, mivel egy régi típusú hosszú ház, és a vegyes tüzelésű kazán a házon kívül helyezkedik el ami később lett hozza építve-?
Az, hogy utólag lett hozzáépítve a kazánház, az miért gond?
A másik:
Én vásároltam hitelre, (igaz nem CSOK-ra) sehol nem kérték az alaprajzot.
Ja és vásároltam jelzálogalapú hitelre, kijött az értékbecslő, felmérte a házat (semmi alaprajz!) és megkaptam a hitelt, így aztán nem értem a gondodat!
Viszont ami inkább gond szokott lenni, az a hosszú házak esetén a vályog. Erre nem tesznek jelzálogot, különösen kis érték alatt, ami azt hiszem talán 5-6 millió.
#1 a ház végén van egy külön tégla épület, tehát a kazánház hozza van építve a házhoz.
#2 Mivel ingatlanos árulja ezért ezért kizáró ok a lakáshitel.
#3 központi fűtés van benne, a kazán melegíti a vizet
"#2 Mivel ingatlanos árulja ezért ezért kizáró ok a lakáshitel."
Ilyet sem hallottam még, de mindegy!
Bem az ingatlanos dönt a fizetési mód elfogadásáról, hanem az eladó.
a ház végében lévő külső kazánház aranyat ér. Bármi gikszer törénik, nem robban a ház. Az sem igaz, hogy macerás odamenni és kezelni.
A mi kazánunk 15 méterre van a háztól, ott van a tüzelőtároló is. Minden jól szigetelt, alig van veszteség. Megéri így fűteni, mert nem koszolja, füstöli tele a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!