Melyik ingatlanban élnétek szívesebben?
Ezek közül melyik tetszik neked jobban?
Tudom, hogy nincs rá pénzem, de ha bejönne a Jackpot 😂
1. [link]
2. [link]
Inkább az 1-ben, de alakítanék rajta: min. burkolatok, színek.
De igazából egy 3-4 szobás, tornácos házban élnék, amihez széles, min. 3000 nm telek tartozik.
Egyik sem! Túl nagy és giccses 🙄
Ha lenne ennyi pénzem, én inkább vidékre költöznék egy birtokra vagy vennék egy tanyát és úgy építek rá ahogy akarok/tetszik.
Ez ilyen stílus, nekem tetszik. Attól, hogy valami barokk, még nem giccses, én odavagyok a stukkókért, oszlopokért, persze ha igaziak: kő, gránit, márvány, gipsz vagy fa.
Amelyik polisztirol, a fal meg velencei festést imitáló tapéta, az szerintem is giccses.
Sokszínűek vagyunk, nekem pl a modern stílus nem jön be úgy, mint a barokk, túl egyszerű, puszta a számomra.
Ha szigorúak akarunk lenni a mediterránnak mondott sem mediterrán, a minimálnak mondott sem minimál az esetek 90%-ában. A helyes kifejezés XY jegyet viselő. Nem mondom, hogy nem alakítanék rajta, de biztos nem puszta falak lennének a plafonon hungarocell csíkkal.
A lényeg, hogy annak tetszen, aki benne él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!